Milý horoskop ke dni matek: Kozoroh maminku obdivuje, Střelec k ní má láskyplný respekt

Milý horoskop ke dni matek: Kozoroh maminku obdivuje, Střelec k ní má láskyplný respekt
Zdroj: Unsplash

Den matek se u nás slaví druhou květnovou neděli, letos tedy připadá na 14. května 2023. Ve velkém horoskopu se dočtete, jaká mají jednotlivá znamení zvěrokruhu vztahy se svými matkami.

Jana Jánská
Jana Jánská 12. 05. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani mají se svými maminkami velmi silný vztah. Bez své stvořitelky neudělají ani ránu, váží si jí a i v dospělosti s ní tráví spoustu času. Jejich vzájemné pouty lze pojmenovat třemi slovy - láska, důvěra a věrnost.

Býk (21. 4. – 21. 5)

Býci své matky milují, ale někteří k nim zároveň celý život tak trochu hledají cestu. Zlomovým obdobím je puberta, kdy jejich vztahy trochu ochladnou. Vše se zlepší až s příchodem vnoučat. S trochou nadsázky řečeno: Pokud tedy chcete s maminkou konečně navázat hluboké duchovní spojení, pořiďte si dítě!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Mladí Blíženci jsou s rodiči často na kordy. Není to proto, že by je neměli rádi, ale myslí si, že mají vždy pravdu a rádi s nimi diskutují. Když jde ale do tuhého, Blíženec by pro svoji matku dýchal a snesl by jí modré z nebe.

Rak (22. 6. – 22. 27.)

Raci své matky bezmezně obdivují, vzhlíží k nim a poslouchají je na slovo. Maminky mají vždy pravdu! Tímto heslem se celý život řídí a nic s tím neudělá ani jejich budoucí partner. Vždy hraje za maminkou druhé housle.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi jsou bojovníci, za maminku by se porvali na život a na smrt. Byť je jejich vztah zpočátku trochu komplikovaný a mladý ohnivý Lev s matkou ne vždy vychází, časem se z nich stanou nerozluční parťáci. Často se vídají, dokonce spolu rádi tráví dovolenou.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou jasným znamením toho, že láska k matce je nekonečná. Panny svým maminkám pomáhají, starají se o ně a snaží se, aby se měly dobře. Panny mají velký organizační talent, proto s nimi maminky rády cestují a užívají si jejich společnost.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jsou se svými matkami nejlepší kamarádi. Baví se s nimi o všem. Není mnoho věcí, které by maminky o svých dětech ve znamení Vah nevěděly. Pojí je takové pouto, že jim ostatní znamení mohou jen závidět.

Štír (24. 10. – 22.11.)

Štíři jsou často citově nepřístupní, a tak může být vztah s rodiči poznamenaný tím, že vřelost je ukrytá kdesi hluboko pod povrchem. Realita je ale taková, že ač se to možná nezdá, Štír by za maminku dýchal. Promine jí pak cokoliv, i kritické poznámky na partnera a výchovu dětí nebo občasné poučování.

Střelec (23. 11. – 21.12.)

Pro Střelce je jejich maminka mnohdy mnohem větší autorita než tatínek. A protože to často byla ona, kdo je držel zkrátka, respekt k ní ve Střelcích zůstal po celý život. Neznamená to ale, že ji bezmezně nemilují, opak je pravdou.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi si svých maminek váží pro jejich moudrost, dobrotu a statečnost. Musely totiž za život překonat nejrůznější překážky a ani vychovat Kozoroha nebylo nic snadného. Za to by zasloužily minimálně metál!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři jsou na své matky mnohdy fixovaní. Často jim volají, vše s nimi řeší a konzultují. Bez maminky se občas nejsou schopni rozhoupat k žádné zásadní změně a v podstatě celý život jsou pod jejími ochrannými křídly.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby si myslí, že musí vše vyřešit samy. Maminky nezatěžují svými problémy a strastmi. Dělí se s nimi však o každou radostnou zprávu a těší je, když jim mohou vykouzlit úsměv na tváři.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články