Velký rozbor ascendentů pro znamení Vah: Které pečují o rodinu a které někdy působí zbaběle?

Znamení Vah miluje motoristické sporty, velmi dobře řídí auto, ale také i motorku a lákají ho sporty v přírodě. Ať už se jedná o parkour, běh nebo třeba cvičení jógy či tai-či.
Zdroj: Pixabay

Váhy jsou znamením, které často přemýšlí o největších detailech a neumí se rozhodnout. Nezvládají konflikty, a proto až zbaběle utíkají ze situací, ve kterých se cítí nekomfortně. Snaží se být s každým zadobře a touží po lásce. Prahnou po obdivu a uznání. Kariéra pro ně nebývá důležitá, přednost dávají rodině. Obtížně se také orientují v tom, co cítí. To jim působí problém v partnerských vztazích.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 05. 02. 2022 06:00

Ascendent je jeden z nejdůležitějších prvků celého horoskopu. Ovlivňuje vaše znamení zvěrokruhu více, než si dovedete představit. Jeho výpočet patří k základním astrologickým dovednostem. Je to bod horoskopu určený znamením zvěrokruhu, které vycházelo nad obzor v době vašeho narození. K jeho výpočtu je tak nezbytné znát přesnou hodinu a minutu narození a zadat je například do tabulky na některém webu zabývajícím se astrologií. Co znamenají jednotlivé ascendenty pro znamení Vah?

Ascendent ve Vodnáři

Dobro a spravedlnost považují za nejdůležitější hodnoty. Nesnesou, když se někomu děje křivda a nikdy by nikomu úmyslně neublížili. Odsuzují rasismus a s každým jednají jako se sobě rovným. Když jde o jejich rodinu, dokážou klidně nemožné.

Ascendent v Rybách

Mají perfektní logické myšlení a umějí najít souvislost i tam, kde by ji nikdo jiný nehledal. Jsou skvělými důvěrníky, kteří neprozradí žádné tajemství. Mají často strach z neoblíbenosti, tak druhým skládají jednu lichotku za druhou.

Ascendent v Beranu

Jsou romantičtí a sebevědomí. Jsou to mistři svádění a málokdy jim někdo odolá. Skvěle komunikují a vždy druhému naslouchají. Nejsou sobečtí a nejdůležitější je pro ně rodina. Kariéra pro ně význam nemá, úspěch často spatřují v něčem jiném.

Ascendent v Býku

Mají silné argumenty a v konfliktech se snaží vždy vyhrát, ačkoliv jsou pro ně stresující. Raději jsou s každým zadobře. Bývají perfekcionisté, což je mnohdy staví do těžkých situací. Touží po uznání a obdivu, a to zejména, co se zevnějšku týče.

Ascendent v Blížencích

Neumějí druhým rozkazovat, raději se podřídí i tomu, s čím úplně nesouznějí. Uvnitř jsou to čisté duše, které touží jen po lásce a pochopení. Nikdy se nesnaží s nikým soupeřit, naopak je pro ně důležitá podpora. Vysoce si cení manželství.

Ascendent v Raku

Jsou elegantní a přímí. V práci dosahují velkých úspěchů, nikdy se nevzdávají. V partnerském vztahu je pro ně důležité fyzično, tělesné změny nenesou dobře. Nejsou povrchní, jen v sobě potřebují podporovat vášeň a přitažlivost. Bez toho nejsou schopni sexuálního kontaktu.

Ascendent ve Lvu

Mají silnou potřebu s někým sdílet život, na rodině si skutečně zakládají. Milují rodinné výlety i dovolené. V životě je žene právě touha zajistit své nejbližší a dát jim to, co sami v dětství neměli. V práci dělají za dva a jsou miláčky svých šéfů. O vyšší mzdu si však mnohdy říct neumějí.

Ascendent v Panně

Touží po náklonnosti a potlesku ostatních. Vybírají si takové životní partnery, se kterými se mohou chlubit. Jsou skvělými analytiky a vynikají v matematice. Druhé často neumějí odhadnout, proto se mohou snadno spálit. Fyzický vzhled je pro ně víc než charakter.

Ascendent ve Vahách

Jsou přemýšliví a váhaví. Než něco koupí, několikrát to promýšlejí. Jsou skvělými psychology, více však pro své přátele než pro sebe. Pokud něco řeší, diskutují o tom pořád dokola, čímž druhé rozčilují. Ukončit s nimi konflikt je téměř nemožné, pořád dokola budou hledat příčinu.

Ascendent ve Štíru

Jsou sexy, úspěšní a zrádní. Vždy totiž jednají tak, aby ze všeho vyšli co nejlépe. Neubližují úmyslně, ale při svém jednání taktizují. Často přenechávají finanční záležitosti svým partnerům, což oni neradi vidí. Ze svých chyb se nikdy nepoučí.

Ascendent ve Střelci

Váhy s tímto ascendentem jsou dobrosrdečné, zábavné a společenské. Jsou skvělými motivátory, protože přirozeně budí důvěru. Někdy však může jejich chování působit až zbaběle, protože vždy hledají zlatou střední cestu, jen aby nevypadaly špatně.

Ascendent v Kozorohu

Ženy umějí vytvořit domov, muži se vždy postarají. Rodina je pro nejdůležitější, život však berou až příliš vážně. V pracovních vztazích bývají přelétaví, nikde moc dlouho nevydrží. Hledají pro sebe to nejlepší místo, kde vybudují kariéru, nikde ho však nenacházejí.

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články