Znamení zvěrokruhu, na které byste si měli dát pozor nejen počátkem roku 2021

Znamení zvěrokruhu, na které byste si měli dát pozor nejen počátkem roku 2021
Zdroj: Pixabay

Upřímně, mezi dvanácti znameními zvěrokruhu je jedno, které má zdaleka největší potenciál být ve vztahu pěkným neřádem. Tipněte si, které to je, a podívejte se, zda jste měli pravdu.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 18. 01. 2021 07:14

Jedno ze znamení zvěrokruhu vede sexuálně velmi rozmanitý život. Často je to mladý, atraktivní a velmi sebevědomý muž, který se často a rád oddává hrátkám s různými partnerkami. Nemá zájem o závazný vztah, chce se jen bavit a žít okamžikem..

To by samo o sobě nebylo tak špatné, kdyby to ovšem řekl na rovinu. Místo toho, aby byl upřímný, že se nehodlá vázat a chce si jen užít, předstírá, že se o partnerku vážně zajímá. Upřímný zájem na prvním rande? Ani náhodou! Potenciál pro vztah a vyhlídka na velkou lásku? To už vůbec ne...

Na které znamení si tedy dát pozor?

Možná jste to už uhodli, ale tímhle největším potížistou je znamení zvěrokruhu Blíženci. Lidé narození ve znamení Blíženců jsou jako motýli poletující z květu na květ, všude nasávají nějaký nektar. Coby vzdušné znamení milují být mezi lidmi, objevovat a zažívat dobrodružství. Komunikace je jejich velmi silnou stránkou. Blíženci jsou také velmi bystří, přizpůsobiví a málokdy odpočívají. Bohužel však někdy bývají nepoctiví.

Ale pozor! To, co je pro ostatní znamení zvěrokruhu lež, to je pro Blížence spíše něco jako lehce upravená pravda. Toto znamení zvěrokruhu přitom má jen zřídka opravdu špatné úmysly, nechce skutečně ublížit. Blíženci jsou prostě jen… přelétaví!

Nedívejte se jen na znamení

Výše uvedené je jen základní charakteristika znamení Blíženců, existují samozřejmě i čestné výjimky. Nepředpokládejte tedy automaticky, že každý ve znamení Blíženců je neřád, ale ptejte se, komunikujte s ním a zkuste si ho sami ověřit.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články