Jak uspokojit touhy v tropických vedrech: Ochladí vás dlážděná podlaha i chytrá milostná poloha bez tření těl

Jak uspokojit touhy v tropických vedrech: Ochladí vás dlážděná podlaha i chytrá milostná poloha bez tření těl
Zdroj: Freepik

Váš milostný život může být vášnivý a horký po celý rok, ale v letních vedrech, kdy i mouchy padají za letu, je línější a smyslnější spojení po všech stránkách pohodlnější. Padněte k zemi a uspokojte své touhy v teplotách nad 30+, ať už jste kdekoli!

Jana Jánská
Jana Jánská 15. 08. 2023 09:30

Většina párů se na dovolené miluje častěji než kdykoli jindy, a to z mnoha důvodů. Díky slunečnímu svitu, hormonům serotoninu a melaninu, delším dnům a relaxaci (zvlášť po třech až čtyřech dnech od zahájení volna, když již mozek nepracuje s podněty, které si spojuje s pracovní realitou) se cítíte šťastnější, energičtější i přitažlivější. Navzdory tomu, že téměř čtvrtina lidí má v létě větší chuť na sex, jak uvádí britská sexpertka Alix Fox, přesto se mu někteří vyhýbají.

Když se potí klín i stehna

Horké počasí totiž působí letargicky, odrazuje od fyzické námahy a nutí tělo ochlazovat se potem. Jen se přibliž, zlato, lepím jako izolepa! Dobrou zprávou je, že i když si přijdete jako ta nejlevnější mucholapka, rozhodně se sexu nemusíte vzdávat. Pro začátek snižte tělesnou i okolní teplotu s pomocí větráku nebo klimatizace. Okna otevírejte s ohledem na aktuální čas, větrejte pouze ráno a večer, pak skočte do sprchy, pusťte na sebe vlažnou, nikoli ledovou vodu, rozhicovaný organismus by mohl utrpět šok.

Chlípná vodní náruč povzbudí 

Vzájemné šamponování vlasů je neuvěřitelně intimní a sexy věc, ale protentokrát párovou předehru přeskočte a jděte rovnou na věc, vodní hřiště je tu čistě jen pro vás. Stoupněte si za sebe, vy se opřete o stěnu, vyšpulte pozadí, mírně se prohněte v kolenou, nebudou tak bolet (alternativou je zvednutí jedné nohy), a nechte partnera, aby do vás zezadu vstoupil. Tato pozice je ideální pro nenáročnou rychlovku a umožňuje prožít vaginální, klitorální a anální orgasmus. Jelikož však voda odplavuje přirozené vaginální sekrety, možná radši dáte přednost souši. Připravte si polštář, jízda začíná!

K zemi! Povel, který si zamilujete 

Věděli jste, že povrchová teplota podlahy je v závislosti na podmínkách nižší než průměrná teplota v místnosti, a to až o čtyři stupně Celsia? Jen blázen by toho nevyužil. Aby byl sex na studené dlážděné podlaze co nejpohodlnější, vsuňte pod sebe slabou deku nebo polštář, zamezíte otlakům.

Pokud je horko i na klasického misionáře, ano, to je ta poloha, ve které lidé zahajují i zakončují svůj milostný život, lehněte si na záda, roztáhněte nohy a požádejte milence, aby si mezi ně kleknul, chytil vás za chodidla, spojil je a podržel ve vzduchu – nad úrovní klína. Nohy v tomto případě mají trojúhelníkový tvar a jsou jakousi pojistkou oddělující jeho trup od toho vašeho. Žádné tření, žádná lepkavá těla. Až skončíte, nezapomeňte se napít.

Zůstaňte v bezpečí, ať jste kdekoli 

V létě potřebujete extra hydrataci, před, po, a dokonce i během sexu. Odborníci doporučují zvýšit příjem čisté vody zhruba na tři litry denně. Také se zdržte sexu v bazénech a hotelových vířivkách. Ve filmech a pornu jsou to sice žhavá, ale zároveň i záludná místa plná bakterií, které způsobují podráždění, kvasinkové infekce a záněty močových cest. S díky tenhle danajský dar odmítněte.

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články