Jana (34): Byla jsem jen krůček od největší chyby svého života. Z postele přitažlivého cizince mě vyhnala vzpomínka na manžela

Opravdové příběhy čtenářek: Byla jsem jen krůček od největší chyby svého života. Z postele přitažlivého cizince mě vyhnala vzpomínka na manžela
Zdroj: Freepik

Jana vyrazila s kámoškou na dovolenou do Chorvatska. Seznámila se tam s pohledným mladíkem, který ji zcela okouzlil. Nakonec se s ním nevyspala, ale moc nechybělo. Janu zachránila písnička, která jí hrála na svatbě...

Jana Jánská
Jana Jánská 28. 09. 2023 07:00

Vůbec nechápu, jak je možné, že jsem tak rychle podlehla tomu hezkému klukovi. Nevím, jestli to bylo jeho mládím, podmanivým úsměvem či zábavnou povahou. Prostě jsem se nedokázala ovládat. Naštěstí v poslední chvíli zasáhl osud.

Vyrazily jsme do Chorvatska

S Andulou (33) se znám snad celý život. V posledních letech se sice nevídáme denně, protože jsme se obě vdaly a ona už má děti, ale snažíme se občas pořádat dámské jízdy. Letos si to Andula nějak zařídila s manželem a ten slíbil, že bude hlídat děti.

Měly jsme týden jenom pro sebe. Rozhodly jsme se vyjet k moři, nachytat trochu bronzu a odpočinout si. Vzala jsem si několik knížek a měla v plánu telefon kontrolovat jenom ráno a večer, kdyby náhodou manžel něco chtěl. Jinak jsem si nařídila detox, protože do telefonu čumím snad stále.

Do malého přímořského městečka jsme dorazily v poledne. Jen jsme hodily kufry na hotel, vklouzly do plavek a vyrazily na pláž. Říkala jsem si, že to svoje tvarohově bílé tělo musím za ten týden pořádně opálit.

Balili nás místní kluci

Netrvalo dlouho a kolem nás se začali motat místní kluci. Andula je rázně poslala pryč. Sice řvala česky, protože ona ze zásady v cizině jinak nemluví, ale myslím, že to pochopili. Rozesmála jsem se na celé kolo, když jsem viděla, jak ti kluci zmateně mizí.

A tak jsme dál okupovaly lehátka, četly si a koukaly na moře. Kousek od nás se usadila jiná partička. Byli trošku hluční, ale zase nás nechali na pokoji. Pak začali dovádět ve vodě, potápět se a skákat ze skály, která se tyčila asi 10 metrů nad mořem.

To mě upoutalo. Koukala jsem, jak se svalnatá a opálená těla míhají vzduchem a dopadají do vody. Trošku jsem se zasnila, jaké by to bylo octnout se v náruči někoho z nich...

Podlehla jsem opálenému hezounovi

Večer jsme s Andulou vyrazily do baru a já si hned všimla, že jsou tam ti kluci, kteří přes den skákali do vody. Cítila jsem, že mi rudnou uši. A když mě jeden z nich oslovil, byla jsem ztracená. Andula na mě chvíli koukala, ale pak pokrčila rameny a vrátila se ke svému pití. Ten večer jsem ji už neviděla. Můj nápadník mě pozval na víno, tančili jsme a hezky si povídali. Úplně jsem zapomněla na to, že mě doma čeká manžel.

Všechno to směřovalo k jedné věci. Byla jsem si toho moc dobře vědoma, ale pocítila jsem tak silnou touhu po tom opáleném těle, že jsem zkrátka neodolala. Ten kluk mě pak zatáhl do svého pokoje, pustil romantickou hudbu a začal mě pomalu svlékat a líbat na každý kousek obnažené kůže.

Byla jsem v sedmém nebi. A do toho ta romantická hudba... Najednou mi do vědomí pronikl hlas Whitney Houston. Zpívala písničku z Osobního strážce. Tu skladbu miluji, dokonce mi několikrát zazněla na svatbě a já na ni tančila se svým manželem... A pak jsem najednou vystřízlivěla. Probůh, co to tady dělám? Až se mi udělalo špatně. Chvatně jsem se oblékla a nechala překvapeného hezouna osamoceného v posteli. Utíkala jsem na hotel, zalezla si pod peřinu a doufala, že můj manžel se o tom nikdy nedozví...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články