Agáta (43): Manžel mi často tvrdil, že musí pracovat. Až nedávno jsem zjistila, co opravdu dělá

Agáta (43): Manžel mi často tvrdil, že musí pracovat. Až nedávno jsem zjistila, co opravdu dělá
Zdroj: Freepik

Agáta neměla důvod Dušanovi nevěřit, když jí tvrdil, že má hodně práce. Až po nějaké době odhalila, co manžel ve skutečnosti dělá. A radost z toho rozhodně neměla.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 12. 02. 2022 10:00

Odhalila jsem něco, s čím nevím jak naložit. Ukázalo se, že mě můj manžel virtuálně podvádí. On tvrdí, že v tom nic není. Mě se to ale hluboce dotklo a stále přemýšlím, jak s nově získanou informací naložím. Je to na rozvod, není to na rozvod? To je to, co mi nedá spát.

Manžel se začal zavírat v pracovně

Když si vezmu, co všechno máme za sebou, je mi líto to zahodit a rozvést se. Na druhé straně se cítím mizerně. Před časem jsem zjistila, co manžel ve skutečnosti dělá, když tvrdí, že pracuje. V polovině minulého roku se začal často zavírat do pracovny. ,,Mám toho hodně, prosím, ať za mnou nikdo nechodí,“ žádal mě.

My s dětmi jsme to respektovaly. Byla jsem zvyklá, že si Dušan tahá práci domů. Dostal tolik prostoru, kolik potřeboval. Najednou ale začala jeho práce zasahovat i do našich aktivit. Už s námi o víkendu nejezdil na výlety, ale pracoval. Tedy tvrdil, že pracuje. O Vánocích byl myšlenkami úplně jinde.

Měl nahlášenou dovolenou, ale i tak tvrdil, že musí pracovat. Já ho prosila, aby aspoň na Vánoce počítač vypnul. Děti máme sice v pubertě, přesto jsem si přála vytvořit sváteční atmosféru. Nadšený tím nebyl, ale nakonec nechal počítač ležet. Na Boží hod jsme měli jet k našim. Dušan se z toho snažil vybruslit, ale já ho nenechala.

Našla jsem ho na zemi s mobilem v ruce, jak masturbuje

Během návštěvy se vytratil, že musí vyřídit důležitý hovor. Když se po půl hodině nevracel, šla jsem ho hledat. Zaslechla jsem ho, jak mluví v jednom pokoji. Potichu jsem otevřela dveře a nestačila se divit. Dušan ležel na zemi svléknutý do půl těla. Jednou rukou držel telefon se zapnutou kamerou, tou druhou masturboval.

,,Ach, Sašenko, to je ono, ještě mi něco povídej, už to skoro mám,“ sténal. V šoku jsem zavřela dveře a cestou ze schodů jsem měla co dělat, abych nepropukla v pláč. Dušan přišel za dalších patnáct minut. ,,Všechno v pořádku?“ optala jsem se. ,,Jasně, pro dnešek už hotovo,“ řekl a usmál se.

Cestou domů se mi v hlavě honil pohled na manžela, jak leží na zemi. Tím, že jsem se rozhodla zjistit víc, jsem si akorát ublížila. Nebylo zrovna lehké projet mu mobil i počítač, protože si oboje chránil jako oko v hlavě. Nicméně jsem našla způsob, jak to udělat. Dušan mě déle než půl roku virtuálně podvádí.

Manžel nepovažuje virtuální sex za nevěru

Kdybych mlčela, možná by mi bylo lépe. Já ale chtěla vědět, proč to dělá. Dušan mi s klidem vysvětlil, že to není nevěra. ,,My se v životě neviděli. Děláme to jen přes net. Nemůžeš na mě,“ hájil se. ,,A není ti to vůči mně blbý? Viděla jsem, co ta courá točí za videa. Evidentně ti nestačím, když se uspokojuješ takovýma věcma,“ zuřila jsem.

Teď řeším, co dál. Kvůli tomu, co vím, že dělá, s ním nedokážu spát. Mám pořád před očima tu ženskou. Kamarádky mi radí, abych ho kopla do zadku a našla si pořádného chlapa. Já nevím, co dělat. Přijdu si potupená. Možná má Dušan pravdu, že to nafukuji, ale já si nemohu pomoci. Mně přijde, jako by mě podváděl i fyzicky. Zatím pořád nevím, co udělat.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články