Aneta (33): Po pěti letech manželství jsem našla novou lásku. Okolí mě za to odsuzuje

Aneta (33): Po pěti letech manželství jsem našla novou lásku. Okolí mě za to odsuzuje

Aneta žila s manželem pět let, když si na internetu začala psát s Davidem (34). Během jejich prvního osobního setkání přeskočila jiskra a Aneta se chce s manželem rozvést. Rodina a přátelé na ni tlačí, aby to nedělala, jelikož mají tříletou dceru. Aneta chce ale jít za hlasem svého srdce.

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 02. 06. 2020 10:00

Za svého manžela Petra (37) jsem vdaná pět let. Před třemi lety se nám narodila dcera Natálie (3) a my jsme byli opravdu šťastná rodina. Já jsem však postupně začala cítit, že mi v životě něco chybí. Jelikož jsem byla na mateřské dovolené, trávila jsem volné chvíle na internetu, kde jsem si začala psát s Davidem (34). Přišlo mi, že mi David skutečně rozumí a dokáže mým nudným dnům dodat úplně jinou energii, proto jsem si s ním domluvila osobní schůzku.

Láska na první pohled

Dceru jsem ten den dala na hlídání k mamince a manželovi jsem řekla, že mám schůzku s kamarádkou, místo toho jsem zamířila do kavárny za Davidem. David vypadal ve skutečnosti ještě lépe než na fotkách a mezi námi přeskočila jiskra. Po pár dalších schůzkách jsem už věděla, že Davida miluji a chci být jenom s ním. On to měl stejně. Ani jeden z nás nechtěl, abychom zůstali pouhými milenci, chtěli jsme spolu žít jako partneři.

Poslechla jsem hlas svého srdce

Cítila jsem, že opravdickou lásku prožívám až teď a manželství s Petrem byl spíše omyl. Rozhodla jsem se proto manželovi říct pravdu s tím, že chci požádat o rozvod. Petr byl nejprve rozčílený a pak mi naznačil, že si mám jít, kam chci. Moje rodina a přátelé to ale vnímají jinak, odsuzují mě, jelikož si myslí, že jsem rozbila funkční rodinu. Podle nich myslím jenom na sebe a svou dceru hodlám vychovávat s úplně cizím člověkem, místo toho, abych byla s jejím tátou, který nás obě miluje. Já vím, že mají na jednu stranu pravdu, ale já si nedokážu pomoct. Jsem zkrátka beznadějně zamilovaná.

Moje druhá svatba

Těším se, až budu konečně rozvedená, protože pak plánujeme svatbu s Davidem, která bude z čisté lásky -  ne jako ta první, která byla podle mého spíš z rozumu. Moje rodina je na mě naštvaná, takže nevím, jestli na svatbu vůbec dorazí. Mě to sice mrzí, ale David je pro mě důležitější než oni.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články