Bára (29): Podle přítele jsem hysterka. Fakt mi nemá vadit, že si píše lechtivé zprávy s cizími ženami?

Bára (29): Podle přítele jsem hysterka. Fakt mi nemá vadit, že si píše lechtivé zprávy s cizími ženami?
Zdroj: Freepik

Bára se snaží pochopit, proč si její přítel Filip píše s cizími ženami o sexu. Přijde jí to nefér a něco takového ve vztahu odmítá. Filip to ale vidí jinak. Má to jako zábavu a podle něj je Bára zbytečně hysterická. Jak může skončit takový spor?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 22. 11. 2022 13:00

Vždycky jsem se považovala za vysoce tolerantního člověka. Ve vztazích jsem kolikrát snesla víc, než bych musela. Ovšem to, co předvádí můj současný přítel, je nad moje chápání. Filipovi (25) přijde naprosto v pořádku, že si píše o sexu s cizími ženami. Jenom proto, že se mi to nelíbí, mě označil za hysterku.

Nahlédla jsem do telefonu svého přítele

Nevím, čím to je. Dobou? Tím, že je Filip mladší než já? Ne, vážně nevím, proč má potřebu psát si s cizími ženami. A ještě o sexu. Vždyť od toho má mít mě, ne? Nebo jsem včerejší a dneska je to normální?

Zjistila jsem to teprve nedávno. Vybil se mi telefon a potřebovala jsem si zavolat. Požádala jsem Filipa, aby mi půjčil telefon. Už jeho kyselý obličej mi napovídal, že něco schovává. Zavolala jsem si a nadále držela telefon v ruce. Vzhledem k tomu, že akorát řídil, nemohl mi ho sebrat.

„Tak se ti podíváme na zoubek, co říkáš?" provokovala jsem ho. Myslím, že klidně můžeš. Nic tam nenajdeš," tvářil se najednou klidně. Dobře, tak jdeme na to," pronesla jsem a směle otevřela nejprve textové zprávy. Hned u první jsem se málem udusila koblihou. Nejprve bych tě něžně líbal na krku. A pak..." musela jsem přestat číst nahlas.

Píše si o sexu s cizími ženami

„Tak nic nenajdu? Co to má jako znamenat? Vždyť si tady s někým píšeš o sexu," jančila jsem. Já ji ani neznám," řekl, jakoby se nechumelilo. Znáš neznáš, to je přece jedno. Proč si s někým cizím píšeš o sexu?" vyváděla jsem. Baví mě to," pronesl klidně. Pokračovala jsem dál. Takových zpráv měl nespočet. A všechny na jedno téma.

Některé slečny mu dokonce posílaly fotografie svých odhalených těl. Mně se z tebe chce normálně zvracet," sdělila jsem mu vážně a hodila po něm telefon. Nesmíš si to tak brát. Je to jen pro zábavu. Nespím s nimi. Jen si píšeme," dodal a považoval to za vyřešené.

Já jsem z toho ale rozčarovaná. Nepřijde mi to fér. Myslím si, že se takové věci ve vztahu nedělají. Dokonce si troufám říct, že pak už je to jen malý krůček k nevěře. A vlastně mě to uráží. To, že si o něčem tak intimním, jako je sex, píše s někým jiným, znamená, že mu asi něco chybí.

Podle přítele jsem zbytečně hysterická

Filip sice tvrdí, že ne, ale proč by to jinak dělal? Když teď vím, že to dělá, je mi stydno i sedět vedle něj. Pokaždé, když má telefon v ruce, hned mě napadá, že píše další prasárnu. Myslela jsem si, že si to v sobě vyřeším a pokusím se to tiše tolerovat, ale nejde mi to. Nedávno jsem ho totiž přistihla, jak si nad těmi čuňárnami dělá dobře.

„Pokud toho nenecháš, nechci s tebou bejt," vyjela jsem na něj. Znovu ti říkám, že to nafukuješ," odbyl mě. To ve mně probudilo neskutečný vztek a začala jsem na něj ječet. Měla jsem rudo před očima. On mě vzápětí nazval hysterkou. Takže abych to shrnula. On si píše o sexu s cizími ženami. Mně se to nelíbí, tak něco řeknu. A závěr toho všeho je, že já jsem hysterka, zatímco on se jen baví. Svět už se vážně pomátl. Zůstávám s ním, ale otázkou je, na jak dlouho...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články