Bára (32): Žárlím na manželku svého milence. Vím, že je to trapné, ale nemůžu si pomoct

Bára (32): Žárlím na manželku svého milence. Vím, že je to trapné, ale nemůžu si pomoct
Zdroj: Unsplash

Bára má se svým milencem Danielem dohodu, že jejich soukromí je posvátné. Nebaví se o ničem osobním, jen spolu spí. Bára ovšem nedávno zjistila, že začíná žárlit na ženu, ke které se Daniel pokaždé vrací...

Jana Jánská
Jana Jánská 23. 07. 2023 07:00

Daniela (35) jsem poznala asi před pěti lety. Okamžitě mi padnul do oka a trochu mě zamrzelo, že jsem už byla vdaná. On se v té době zrovna chystal do toho praštit. Nakonec se to vyvrbilo tak, že se z nás stali milenci.

S milencem se setkávám jenom v posteli

Když jsme se spolu vyspali poprvé, nechtěli jsme se do sebe odtrhnout. Ještě nikdy jsem v posteli nezažila něco takového. Daniel je pozorný, vynalézavý a jeho vůně ve mně vzbuzuje šílené vzrušení. Pochopila jsem, že ho taky přitahuji. Ale protože jsem byla vdaná a on jednou nohou v chomoutu, slíbili jsme si, že všechno zůstane jenom ve fyzické rovině.

Možná je to tak lepší. Kdybychom spolu žili, asi by se ta vášeň časem vytratila. Tak se to ostatně stane snad v každém vztahu. Daniel se pak oženil, ale poznala jsem to jenom podle toho, že začal nosit snubní prsten. Nic ze svého osobního života mi neprozradil. A já si také střežila své soukromí.

Jenže postupem času ve mně začal hlodat červíček a byl plný otázek. Jaká asi je jeho manželka? Jak vypadá? Mají spolu děti? Vaří mu? Pečuje o něj? Nevím, kde se to vzalo, ale když jsem se nemohla zbavit těchto otázek, došlo mi, že takhle asi vypadá žárlivost...

Začala jsem strašně žárlit

Pořád jsem musela myslet na ženu, kterou má Daniel natolik rád, že s ní sdílí svůj život. Žárlivost se mísila s mojí touhou po vášni a měla jsem z toho v hlavě pěkný chaos. I Daniel vycítil, že se se mnou něco děje. Vymluvila jsem se na nějaké neshody s manželem, ale nebyla jsem konkrétní. A on se na nic neptal.

Jenže jsem zašla ještě dál. Po jednom setkání jsem Daniela sledovala. Místo toho, abych utíkala na nákup a domů, než se vrátí můj manžel, sledovala jsem svého milence. Vůbec se neohlížel. A byla jsem za to ráda, protože jsem si určitě počínala nemotorně.

Šel parkem, pak zamířil do čtvrti plné rodinných domků. Tajil se mi dech a myslela jsem jenom na to, kam má namířeno. Pak se mi najednou v hlavě objevila myšlenka, která začala rezonovat pořád hlasitěji. Co to vlastně dělám? Zastavila jsem se. Tohle přeci nejsem já! Koukala jsem se za Danielem, až zmizel v jedné z uliček. A rozběhla jsem se pryč.

Musím se vzpamatovat

Cestou domů jsem se stavila na panáka a chvíli na sebe koukala v zrcadle za barem. Vzpamatuj se, holka... V myšlenkách jsem se vrátila o pět let zpátky. K tomu momentu, kdy jsme se s Danielem domluvili, že nám sex nenaruší soukromí. Přesně tak by to mělo být a já bych neměla takhle vyvádět.

Zvláštní je, že se necítím provinile kvůli tomu, že mám milence, ale kvůli tomu, že jsem ho sledovala. Musela jsem se smát, když jsem si vzpomněla na moje plížení parkem. Nakonec jsem si uvědomila, že musím najít rovnováhu. Můj manžel je skvělý člověk a miluje mě. A já miluju jeho. Můj milenec mi poskytuje vášeň a vzrušení, ale to neznamená, že bych po jeho boku chtěla kráčet životem. Manžela mi nikdy nenahradí. Tak proč to všechno kazit? Dala jsem si ještě jednoho panáka a pomalu vyrazila domů...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články