Dalibor (25): Ze zvědavosti jsem se vyspal s kamarádem. Teď už vím, co se mi líbí v posteli

Dalibor (25): Ze zvědavosti jsem se vyspal s kamarádem. Teď už vím, co se mi líbí v posteli
Zdroj: Unsplash

Dalibor si kdysi řekl, že zkusit se má všechno. Hodně pařil a cestoval po světě. Vždy se mu líbily ženy a poznal jich spoustu. Jednoho dne se ale rozhodl trochu experimentovat s nejlepším kamarádem...

Jana Jánská
Jana Jánská 25. 05. 2023 13:00

Je mi sice jen pětadvacet, ale mám pocit, že jsem si toho odžil hodně. Nebudu se svěřovat se vším, na to tady není dost místa. A musím přiznat, že ne na všechno jsem hrdý. Je ale jedna věc, o které bych rád řekl něco víc. Ještě pořád ve mně rezonuje.

Vedl jsem bouřlivý život

Nevím, jestli člověk v mém věku může říct, že už má odžito, ale já asi ano. V posledních zhruba deseti letech jsem se vybouřil tak, že jsem vlastně rád, že tady dnes stojím živý a zdravý. Jsem v takové fázi, že bych se mohl usadit, založit rodinu a klidně žít. Už bych zřejmě nepotřeboval dělat nějaké psí kusy. Zatím jsem ale nepotkal tu pravou, takže pořád chodím pařit, i když už méně intenzivně.

Před dvěma lety slavil můj nejlepší kamarád Ondra (26) narozky a já u toho nemohl chybět. Bylo to docela divoké a hlučné. Pokračovat se mělo u Ondry doma, ale než jsme tam dorazili, zbytek party se poztrácel někde cestou.

Jakmile jsme usedli v obýváku, Ondra zaostřil pohled a zeptal se mě, kde jsou všichni. „Já nevím," odpověděl jsem a propukl v smích. „Možná nám chtěli dopřát soukromí," dodal jsem. Ondra se na mě zahleděl. „Tak ne aby sis dovoloval, víš jak jsem zranitelný..." pronesl s úšklebkem. A jal se hledat něco k pití.

Experimentoval jsem s kamarádem

Už svítalo, když jsme leželi vedle sebe na koberci, povídali si o holkách a tak vůbec. Najednou mě v alkoholovém opojení napadla neobvyklá myšlenka. „Ty, Ondro, zkusil jsi to někdy s chlapem?" zeptal jsem se. „To je nabídka?" uchechtl se. Neodpověděl jsem.

Dál jsme leželi vedle sebe. Cítil jsem, že se mě lehce dotýká ramenem, ale nic to se mnou nedělalo. Pak se najednou posadil a podíval se na mě. Nic jsem neříkal, jen koukal na něj. Když se ke mně naklonil, cítil jsem mu z pusy alkohol. Ale já na tom asi nebyl lépe. Políbil jsem ho první...

Už vím, jak to mám s muži

Probudil jsem se s mírnými rozpaky. Hlavou mi běželo to, co jsme s Ondrou zažili. Bylo to úplně jiné než se ženou. Nemyslím jen fyzicky. A došlo mi, že i experimentování by možná mělo mít nějaké hranice. Tím jsem si v tu chvíli byl pevně jistý. Nejistotu jsem cítil jen ohledně toho, co to znamená pro naše přátelství.

Když se Ondra vzbudil, mlčky se na mě podíval. Vzduch byl naplněn tichem, ale rozhodně ne žádnou elektřinou. „Hele, myslel jsem, že budeš v posteli lepší," pronesl a oba jsme vybuchli smíchy. „Ty vole!" řekl jsem po chvíli. Ondra se zasmál. „Já myslím, že tohle už nechci nikdy zkusit," dodal. Nevím, jak on, ale od té doby jsem nic podobného nezažil. A ani jsem to nevyhledával. Díky naší zvědavosti a touze po experimentování jsem si tehdy ujasnil, co se mi líbí v posteli. A tohle k tomu rozhodně nepatří.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články