Bernadeta (43): Po rozvodu jsem našla skvělého chlapa! Bohužel žije s někým, koho nesnesu

Bernadeta (43): Po rozvodu jsem našla skvělého chlapa! Bohužel žije s někým, koho nesnesu
Zdroj: Freepik

Bernadeta se seznámila s milým a přitažlivým Vaškem. Byl to muž jejích představ. Skvěle si rozuměli a ona se znovu zamilovala. Vše by mohlo být sluncem zalité, kdyby neměl Vašek psa. Udělá pro něj první poslední a to je problém, který Bernadeta nedokáže překousnout.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 08. 07. 2021 11:00

Jsem déle jak pět let rozvedená. Odchod od manžela byl pro mě vlastně vysvobozením. Od té doby jsem se mohla aktivně věnovat svým koníčkům, zejména turistice. A na jednom výletě jsem se seznámila s Václavem (45).

Narazila jsem na skvělého chlapa

Ubytovala jsem se v malém penzionu v Peci pod Sněžkou. Nemohla jsem se dočkat, až ráno vstanu před východem slunce a vylezu na Sněžku. Cestou nahoru jsem narazila na zmateného turistu. Byl jím Václav, který se tak trochu ztratil. Navedla jsem ho zpět na správnou trasu a zbývající část cesty jsme šli společně.

V patách mu šlapal jeho pes Bruno. Tehdy mi přišel velmi roztomilý, a to nejsem milovnicí psů. Bruno nemusel být na vodítku, protože svého páníčka na slovo poslouchal. Bodejť by ne! Takový sympatický fešák. Také bych mu šla na ruku, kdyby byl můj. Jiskra mezi námi přeskočila a já se těšila z dalšího setkání hned druhý den.

Měli jsme hodně společného, i co se týkalo minulosti (byl také rozvedený a doháněl ztracené roky). Pojila nás společná hudba, filmy a názory na politiku. K tomu všemu mě velmi přitahoval. Začínala jsem si přát, aby z toho bylo něco víc, než jen víkendový románek. Poslední večer jsme se šli projít.

Má psa, který mě štve

Usedli jsme na lavičku a bylo evidentní, že mě bude chtít políbit. Byla jsem připravena mu polibek opětovat. Naše rty málem spojily, jenže Bruno mezi nás skočil a začal lízat Vaška po celém obličeji. V tu chvíli mě chuť na polibek přešla. Bylo po všem. Zatímco se Vašek smál, já na toho čokla byla docela naštvaná.

Postupně mi začal vadit. Po návratu do Prahy, jsme se s Vaškem pravidelně scházeli, ale jakmile jsem navrhla, že bychom mohli zajít na večeři, byl to problém. „A smí tam psi?" ptal se mě. „Bruno přeci může zůstat doma," divila jsem se. „To sice může, ale my jsme zvyklí spolu být pořád. Já si ho beru i do práce, aby nebyl sám."

Nadšená jsem z toho nebyla. Takže místo návštěvy restaurace jsme šli házet míčky té chlupaté potvoře. Vašek se znovu pokusil o nějaký bližší kontakt. Opět nám to zkazil Bruno. Skočil po Vaškovi tak, že ho svalil na zem. Místo toho, aby ho okřikl, začali spolu válet sudy. Chtěla jsem mu něco říct, ale vlastně mě nic kloudného nenapadlo.

Konečně báječné milování

Když mě Vašek konečně pozval k sobě, nemohla jsem se dočkat. Doufala jsem, že se pomilujeme. Připravil pro nás romantickou večeři při svíčkách. Pes ležel v pelechu a já věřila v povedený večer. Po večeři jsme si pustili film, během kterého mě začal Vašek líbat. Jedním okem jsem sledovala psa, co on na to. Spal. Sex byl s Vaškem skvělý. Vlastně přímo báječný.

Uvědomovala jsem si, že jsem se do něj zamilovala. Začala jsem u něj trávit čím dál tím víc času. Postupně mi ale Bruno lezl na nervy. Spal s námi v posteli. Když jsme se chtěli pomilovat, klidně na nás celou dobu civěl s jazykem na zemi. Poté co jsem ho okřikla, se Vašek skoro urazil. Bruno miluje Vaška a ten zase jeho. Pro Bruna jsem vetřelec, který na něj žárlí. Vše se řídí podle psa. Všude chodí s námi. Začínám ho nesnášet. Je mi jasné, že Vašek ho kvůli mně pryč nedá. Teď ale nevím, co s tím. Denně bojuji o Vaškovu pozornost se psem.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články