Dana (24): Bratr s mým snoubencem na mě ušili nechutnou boudu. Tohle jim nikdy neodpustím

Dana (24): Bratr s mým snoubencem na mě ušili nechutnou boudu. Tohle jim nikdy neodpustím
Zdroj: Freepik

Dana nepatří zrovna mezi krásky. Je obézní a nosí brýle, protože bez nich je skoro slepá. Navíc má vadu řeči. S tím vším ani nedoufala, že by ji nějaký muž chtěl. Než se na ni usmálo štěstí v podobě Vaška. Ani to ale netrvalo dlouho...

Šárka Žižková
Šárka Žižková 10. 03. 2021 06:05

Sudičky ke mně nebyly zrovna štědré. Do vínku mi daly menší postavu, vážné problémy se zrakem a vadu řeči v podobě šlapaní si na jazyk. K tomu jsem se v průběhu let projedla k těžké obezitě. Když jsem si nedávno stoupnula na váhu, ručička se zastavila na téměř 130 kilogramech.

Nechápala jsem, co na mně vidí

Dlouho jsem z toho všeho měla mindráky. To se změnilo ve chvíli, kdy jsem potkala Václava (35). Chodila jsem pomáhat do malé zoologické zahrady, kde se dobrovolníci starali o raněná zvířata. Přišlo mi, že s těmi nebožáky mám hodně společného. Jako by byli jediní, kdo mi rozumí. Právě tam mě oslovil Václav. Nejprve jsme se týden jakoby náhodou potkávali, až se jednoho dne osmělil a pozval mě na rande.

Nevěřila jsem tomu, že bych zrovna já měla takové štěstí. Co na mně vidí? Ptala jsem se sama sebe. Vašek ale tvrdil, že se mu líbím, jinak by mě neoslovil. Zdálo se, že máme i hodně společného. Měl rád stejnou literaturu a nevyhledával velkou společnost. Přestala jsem řešit, proč si vyhlédl právě mě, a začala jsem si užívat kousek svého štěstí.

Jediné, co trochu vázlo, byl sex

Brácha Jirka (34) na mně hned poznal, že je něco jinak. Během návštěvy se mě zeptal: „Copak, sestřičko, vypadáš nějak jinak. Že ty ses nám zamilovala?“ Nechtěla jsem to zakřiknout, a tak jsem mlžila. Brácha ale naléhal, tak jsem mu všechno vyklopila. Nikoho jiného jsem ani neměla. Rodiče nám zemřeli už před mnoha lety při dopravní nehodě.

Jirka mi mé štěstí přál. „Tak se ho hlavně drž, možná už jiný nebude,“ doporučil mi. Měl pravdu. Proto když mě Vašek po roce požádal o ruku, řekla jsem ano. Stále jsem si připadala šťastná. Do té doby jsem netušila, jaké to je, když mě někdo miluje. Vašek mě bral takovou, jaká jsem. Nic mu nevadilo. Moje obezita mu přišla sexy. Vadu řeči bral za roztomilou.

Jediné, co mezi námi trochu vázlo, byl sex. Omlouval se hned na začátku vztahu, že na to moc není. Stačí mu to prý jednou do měsíce. Milovala jsem ho, takže jsem se s tím smířila. Koneckonců, on toho na mně toleroval podstatně víc. Sex jednou měsíčně byl sice málo, ale když vezmu v potaz ty roky předtím, bylo to vlastně v pohodě. Vašek byl můj první muž v posteli.

Brácha platil Vaškovi za jeho náklonnost ke mně

Děkovala jsem všem svatým, že mi ho seslali. V životě by mě nenapadlo, že je to celé jinak. Při jedné zcela obyčejné cestě naší obcí jsem zahlédla bráchu, jak se baví s Vaškem. Přiblížila jsem se na bezpečnou vzdálenost a znepokojilo mě, co jsem zaslechla. „Kámo, musíš mi za to zaplatit víc. Tvoje ségra je fakt odpudivá. Nevím, jak dlouho se ještě vydržím přetvařovat,“ říkal zrovna Vašek.

Jirka vytáhnul z kapsy obálku, kde byly evidentně peníze. „Tohle by snad mělo stačit, ne?“ mával s ní Vaškovi před nosem. Ten nakouknul dovnitř, usmál se a chtěl odejít. Vstoupila jsem mu do cesty. „O co tady jde? Za co od něj bereš peníze?“ vybafla jsem na něj. Oba ztuhli. Jirka mi řekl, že Vaška platí za to, abych nebyla sama. Moje štěstí se rozpadlo jako domek z karet. Přišla jsem o budoucího manžela a vlastně i o bráchu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články