Daniel (26): Když jsem viděl, co dělá partnerka s kamarádkami, málem jsem zapomněl dýchat

Daniel (26): Když jsem viděl, co dělá partnerka s kamarádkami, málem jsem zapomněl dýchat
Zdroj: Freepik

Danielova partnerka má každý měsíc sedánek se svými kamarádkami. On se obvykle z bytu vytrácí, aby měly holky soukromí. Jednou mu program nevyšel, a tak se vrátil domů dříve. To, co uviděl, v něm zůstane hodně dlouho.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 04. 05. 2022 10:00

Nedávno jsem nachytal svoji partnerku Lucii (27) s kamarádkami při něčem, co mě kapánek rozhodilo. Měly svůj klasický kosmetický večer u dobrého filmu. Vrátil jsem se domů dřív než obvykle a viděl něco, co mám pořád před očima. Tři nahé ženy se po sobě plazí... Doteď jsme o tom s Luckou nemluvili, ale já umírám zvědavostí, co všechno spolu dělají.

Přítelkyně má pravidelné sedánky u nás doma

Moje přítelkyně Lucka má jednou do měsíce sedánek se svými dvěma kamarádkami - Míšou a Dančou. Jsou ve stejném věku. Vzhledem k tomu, že máme malý byt, když jsou holky u nás, hledám si vlastní program. Nechci poslouchat dívčí problémy. A také chci Lucce dopřát soukromí.

Holky si vždycky koupí víno, udělají si turbany, lakují si nehty a žvaní. Já jsem za to rád, protože vidím, jak to má Lucka ráda. Já měl být ten večer na pivu s kamarády. Většinou se vracím domů kolem jedenácté, to je totiž čas, kdy to holky rozpouští a odchází.

Jenže dva kamarádi pivo zrušili a já seděl u stolu sám. V devět jsem to zabalil s myšlenkou, že pojedu domů, kde si zalezu do ložnice. Lucce jsem nevolal, nepřišlo mi to důležité. Cestou jsem si koupil ještě dvě plechovky piva a holkám víno. Do bytu jsem vešel potichu a chtěl rovnou zaplout do ložnice.

Viděl jsem, co holky dělají ve skutečnosti

Jenže když jsem vešel, v bytě bylo podezřelé ticho. Hrála jen pomalá hudba. To ve mně vzbudilo zvědavost. Tajně jsem nakoukl do obýváku a vytřeštil oči, protože jsem viděl něco, co znám jen z filmů. Lucka ležela nahá na zádech a Míša na ni akorát kapala nějaký olejíček.

Danča zase masírovala Míšu, která se starala o Lucčino pohodlí. Pohled na tři nahé ženy mě v tu ránu vzrušil. Zdálo se, že o mě nevědí, protože se dál soustředěně věnovaly své činnosti. Ještě chvíli jsem je tajně pozoroval a čekal, co se bude dít. Lucka vzrušením sténala a já měl co dělat, abych mezi ně nevlítnul.

Lucka pak z ničeho nic ztichla. „Myslím, že je tady Daniel," pronesla. „Holky, oblečte se. Nechci, aby věděl, co tady děláme,“ dodala a všechny se začaly oblíkat. „Myslíš, že by mu to vadilo?" zeptala se Míša. „Určitě. On je hrozná konzerva," pomluvila mě. Já se tiše vytratil. Šel jsem si sednout do parku a vypil ty svoje dvě piva.

Přítelkyně neví, co jsem viděl

Před očima se mi pořád promítal obrázek nahých kamarádek. „Tak já jsem konzerva?" špitl jsem si pro sebe. „To přece není pravda," dušoval jsem se. V parku jsem čekal až do těch jedenácti, kdy holky většinou odchází. Potkal jsem je akorát ve dveřích. Snažil jsem se být milý, ale sotva mě pozdravily.

Strašně se na to chci Lucky zeptat, ale bojím se. Prasklo by, že jsem je šmíroval. Nechci, aby toho nechávala. I když to byl trochu šok, což nepopírám, v mých očích nedělají nic špatného. Možná by byla překvapená, kdybych jí řekl, že to schvaluji. Na druhou stranu, každý máme právo na své malé tajemství. A to Lucčino bych nerad naboural.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články