Dita (37): Poprosila jsem mrtvého expřítele, aby na nás dával pozor. A on mi seslal rovnou anděla strážného

Dita (37): Poprosila jsem mrtvého expřítele, aby na nás dával pozor. A on mi seslal rovnou anděla strážného
Zdroj: Unsplash

Dita měla za sebou těžký rozchod s manželem, který ji i dceru psychicky týral. Jednoho večera se s kamarádkou a jejím partnerem rozhodli, že o půlnoci vyrazí na místní hřbitov, kde je pochovaný Ditin expřítel. Tam k němu nešťastná žena jako vždy promluvila. A začaly se dít podivné věci.

Jana Jánská
Jana Jánská 24. 06. 2021 15:00

Ráda bych se s vámi podělila o zvláštní příběh, který si dodnes nedokážu vysvětlit. Vím ale jediné. Určitě se nejednalo o náhodu.

Promluvila jsem k expřítelově urně

Jednoho večera jsem seděla s kamarádkou u jejího přítele a napadlo nás, že se o půlnoci půjdeme podívat na hřbitov. V té době jsem prožívala těžké období. Vzpamatovávala jsem se z útěku od manžela, který mě psychicky týral. Jelikož mám na hřbitově pochovaného expřítele, něco mi říkalo, ať přemůžu strach a vypravím se tam.

Přelezli jsme tedy bránu hřbitova a vydali se k urnovému háji, kde se nacházela expřítelova urna. Jako vždycky jsem si ji vzala do rukou a promlouvala ke své ztracené lásce. Nic zvláštního jsem přitom nepociťovala. Když jsem ovšem dávala urnu zpět a prosila expřítele, ať na mě i dceru dává pozor, zničehonic prasklo sklo vitrínky. Byli jsme tak v šoku, že jsme raději vzali nohy na ramena a ze hřbitova utekli.

Měly jsme s kamarádkami nehodu

Za čtyři dny jsme měly s kamarádkami nehodu. Chtěly jsme vyrazit na výlet autem, když jsem si všimla, že řidička při rozjíždění přehlédla sloup a mířila přímo na něj. Ač jsem křičela, aby dávala pozor, narazila do něj. Rána to byla tak prudká, že nebýt připoutaná, mohlo to mít katastrofální následky.

Ani jedna z nás se nezranila, ale musely jsme zavolat odtahovou službu. Přijel pro nás muž, který jako by z oka vypadl mému zesnulému expříteli. Hned jsem si vzpomněla na naši noční výpravu na hřbitov a prosbu, kterou jsem vyslovila u urny.

Ted jsme s tím řidičem manželé a já věřím, že mi ho seslal expřítel. Díky nové lásce jsem zvládla vypořádat se s bolestí, kterou mi způsobil můj bývalý manžel, a jsem znovu šťastná.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články