Hana (46): Po rozvodu jsem znovu šťastná. Nikdy by mě nenapadlo, kdo mi vlije krev do žil

Hana (46): Po rozvodu jsem znovu šťastná. Nikdy by mě nenapadlo, kdo mi vlije krev do žil
Zdroj: Freepik

Mít mladšího partnera není v současné době nic neobvyklého, ostatně celebrity jsou toho nejlepším důkazem. I Hana si po rozvodu našla mnohem mladšího muže. I když se vztahu zpočátku bála, ukázalo se, že líp se rozhodnout nemohla.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 27. 09. 2021 08:00

Od rozvodu s mým exmanželem Pavlem (49) uběhlo už skoro pět let. Když jsme spolu začínali chodit, myslela jsem si, že je to ten pravý. Nenasvědčoval tomu jen fakt, že jsme spolu měli leccos společného, ale navíc jsme se narodili ve stejný den. Většina lidí by řekla, že jsme si souzení a že je to znamení. Nakonec je ale všechno jinak.

S manželem jsme se po odchodu dětí odcizili

Oba jsme měli stejné sny a stejnou vizi do budoucna. Narodily se nám dvě krásné děti, Markéta (24) a Igor (23). Na nich byl postavený náš vztah. Jejich výchova a oni dva pro nás znamenali všechno. Když bylo před pěti lety jasné, že každý někam odejde, Markéta za studiem a Igor na zahraniční stáž, můj vztah s Pavlem jako by se změnil.

Zmizely jeho pilíře v podobě dětí a brzy se začal rozpadat. Nakonec jsme se uchýlili k rozvodu. Nebyli jsme z toho ani jeden nijak zvlášť smutní, brali jsme to jako novou životní příležitost. Děti náš rozvod vzaly dobře, přece jen už byly dospělé a řekly, že jim do toho nic není.

Potkala jsem mnohem mladšího muže

Snažila jsem se to brát stejně pozitivně jako ony. Rozvod je nová životní příležitost. A můj pozitivní přístup brzy začal nést ovoce. Před třemi lety jsem potkala skvělého muže. Jelikož jsem po rozvodu a odchodu dětí z domu měla fůru volného času, zaplatila jsem si masérský kurz. A tam jsem se seznámila s Jindrou (32).

Přeskočila mezi námi jiskra a Jindra mě pozval na večeři. Bylo to dokonalé romantické rande, na kterém jsem nebyla snad od svých dvaceti let. Dobré jídlo a spousta vína mě uvolnily, proto jsem se Jindry narovinu zeptala: „Tobě by nevadilo se mnou chodit? Jsem o tolik starší než ty.„Nevadilo,“ odpověděl. „Jsi úžasná, krásně se mi s tebou povídá a jsi nádherná. Na nějakém čísle mi nezáleží,“ řekl a já jeho odpověď vzala vážně.

Po jeho boku jsem rozkvetla

Od našeho seznámení uběhly už tři roky a já si náš vztah nemůžu vynachválit. Jindra se ke mně brzy nastěhoval, společné bydlení je zatím bez mráčku a já jsem znovu šťastná. Je to jako by mi někdo vliv do žil elixír mládí.

Chodíme na kolo, jezdíme do zahraničí, prostě děláme všechny ty věci, které jsem nikdy nedělala. Můj bývalý manžel i děti mého partnera docela přijali. Takže všechno vypadá růžově.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články