Helena (26): Přítel používá moji kosmetiku. Začíná mi to být velmi podezřelé

žena
Zdroj: Freepik.com

Helena začala bydlet se svým novým přítelem. Hned zpočátku přiznala, že má slabost pro kvalitní kosmetiku. Přítel pro to měl pochopení. Jednou pojala podezření, že není sama, kdo kosmetiku používá. Při jaké situaci svého přítele nachytala?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 23. 11. 2020 06:30

Když jsem se s Davidem poznali, testosteron z něj vyzařoval na všechny strany. Mě to velmi přitahovalo. Byl to muž s velkým M. Jinými slovy, takového chlapa jsem ještě neměla.

Společné bydlení

Nejprve jsme jen randili a poznávali se. Nikam jsme nějak nepospíchali. Jakmile se ale ukázalo, že to není jen nějaký flirt a máme se rádi, chtělo to další krok. U nás to bylo společné bydlení. Velmi jsem se na to těšila. Bylo to podruhé, co jsem měla bydlet s mužem.

Našli jsme si menší byt a ty své jsme pustili dále do světa. Já měla jednu jedinou podmínku, a to velikou koupelnu. Jsem sběratelkou různé kosmetiky, kterou denně používám. David s tím neměl problém, chápal, že ženy jsou takové. Jako první, co jsem v bytě vybalovala, byla právě kosmetika.

David se smál, že to mám snad na celý život. Zvědavě to okukoval a vyptával se, co je co. Překvapilo mě to, protože většinou to chlapy nezajímá. Jen si z toho utahují. Ochotně jsem mu všechno vysvětlila. Přišlo mi to velmi roztomilé, protože to hltal plnými doušky.

Ubývala mi kosmetika

Zabydleli jsme se velmi rychle. Stále mezi námi panovala prvotní zamilovanost a člověk si dával pozor, jak se chová. Asi tak po měsíci společného bydlení jsem se rozhodla, že si uklidím svůj kosmetický koutek. Jak jsem zvedala lahvičky, přišlo mi, že jsou z veliké části poloprázdné.

Nebyla to zrovna levná kosmetika, takže jsem začala zjišťovat, kam to mizí, když vím, kolik jsem toho vypotřebovala já. Šla jsem za Davidem s přímou otázkou: „Ty používáš moji kosmetiku?“ Podíval se na mě, jakože mi asi přeskočilo, a řekl:  „Já? Těžko, chlapi tohle nepoužívají. Za koho mě máš.“ Znělo to přesvědčivě, ale kdo to teda může být, když ne on? Nechala jsem to být a doufala jsem, že jsem se jen spletla.

Chycen při činu

Jednou jsem šla s kamarádkou na víno. Bohužel se jí udělalo zničehonic špatně, a tak šla raději domů. Já udělala to samé, nebudu sedět někde sama na baru. David s tím zjevně nepočítal. Přišla jsem domů podstatně dřív, než bylo v plánu. Už ode dveří jsem slyšela tekoucí vodu.

Byl v koupelně. Když jsem vešla, nestačila jsem se divit. Měl ve vlasech moji masku na poničené konečky a přes to speciální čepici. Z jeho obličeje jsem viděla jen oči, protože si nanesl speciální bahenní kúru na vysušenou pleť.  Ve vodě bylo vidět, že je nějaký olej. Vzala sem do ruky láhev a zjistila, že už tam skoro nic není.

Do toho mu hrála nějaká sladká píseň o lásce a plápolaly svíčky. Koukal na mě a bylo vidět, že neví, co má říct. „Co to tady vyvádíš, proboha?“ zuřila jsem. Okamžitě si to všechno smyj. Musel s pravdou ven. Samozřejmě moji kosmetiku vyplácal on. Měl ještě v plánu použít zpevňovač na nehty. Musela jsem mu ukázat, jaké množství mu dané kosmetiky stačí, aby na mě také něco zbylo.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články