Honza (43): Léta jsem netušil, že jsem na kluky. Prozradil jsem to v ten nejméně vhodný okamžik

Honza (43): Léta jsem netušil, že jsem na kluky. Prozradil jsem to v ten nejméně vhodný okamžik
Zdroj: Freepik

Honza měl vždycky problém se vztahy. Žádný mu dlouho nevydržel. Pak narazil na Simonu, kterou si nakonec vzal a má s ní syna. Stále ale cítil, že je něco špatně.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 17. 05. 2021 13:00

Někde v hloubi duše jsem tušil, že je se mnou něco jinak. První náznaky toho, že jsem zřejmě gay, přišly někdy v pubertě.

Nechápal jsem, proč mi to s ženami nejde

Měl jsem několik vztahů se ženami. Vždycky jsem je ale po čase ukončil. Něco mi v nich totiž chybělo, a tak jsem šel o dům dál. Na obranu těch žen ale musím říct, že ony za nic nemohly. Chyba byla ve mně. Cítil jsem se dobře jen ve společnosti mužů. Nechtěl jsem si připustit, že zrovna já bych byl na chlapy.

Než jsem to stačil rozlousknout, zničehonic jsem se zamiloval. Simona (37) mě uchvátila natolik, že mě s ní ze začátku bavil i sex. Sice byl trochu problém, abych se vzrušil, ale nakonec jsem vždycky docílil vyvrcholení. Částečně se mi ulevilo, protože jsem konečně mohl přestat řešit otázku, zda jsem gay. Dokonce došlo i na svatbu a po čase na dítě. Máme se Simonou dnes už třináctiletého Kamila.

Zhruba před rokem a půl jsem jel na třídní sraz ze střední školy. Těšil jsem se jako malý kluk. Na škole jsme byli skvělá parta. Už od začátku večera jsem seděl u stolu s Pepou, který byl na škole můj parťák. Probírali jsme předchozí roky. Svěřil jsem se, že mám ženu a syna. Pepa vypadal poněkud zklamaně. On byl totiž sám.

Vyspal jsem se se spolužákem

Dopředu jsem si zaplatil pokoj v malém hotelu. Když jsem ve dvě ráno cítil, že už mám dost, odebral jsem se na kutě. Pepa mě doběhl. ,,Dáme nahoře ještě pivo na dobrou noc?“ nabídl mi. Uvnitř jsem se prapodivně zaradoval. ,,Jasně, dáme. Budu rád,“ odvětil jsem. Seděli jsme další dvě hodiny na pokoji a povídali si. Pak se ke mně Pepa naklonil a začal mě líbat.

Lekl jsem se sám sebe, protože mi to bylo příjemné. Mezi polibky Pepa promluvil: ,,Tak dlouho jsem na tohle čekal. Miluju tě už od školy. Chci tě!“ Dostavil se neskutečný pocit vzrušení. Takové to nebylo ani s mojí ženou. Svolil jsem k tomu, abychom se pomilovali. Pokud se tomu ve spojitosti se dvěma muži tak dá říkat. Cítil jsem se snad poprvé v životě šťastný.

Když bylo po všem, vzrušeně jsem oddychoval na posteli. ,,Takže jsem gay,“ řekl jsem nahlas. ,,Už to tak vypadá,“ řekl Pepa a znovu mě políbil. ,,Tím se ale teď hodně věcí změní. Mám ženu a syna. Jak jim to mám říct?“ zeptal jsem se Pepy. ,,To už nechám na tobě. Já na tebe počkám. Do ničeho tě netlačím.“ Vzrušení vystřídal pocit úzkosti, jak to řeknu doma.

Syn mě za to nenávidí

Ze srazu jsem se vrátil jako vyměněný. Když se mě Simona dotkla, cítil jsem absolutní nechuť jí to oplatit. Týdny chodila a ptala se, co se děje. Dokud to šlo, tak jsem lhal. Vymýšlel si stres v práci. K sexu mě za živého boha nedonutila. Už jsem si to po milování s Pepou neuměl představit. Vydržel jsem lhát tři měsíce.

Jednoho dne jsem šel s pravdou ven. ,,Simono, já ti musím něco říct,“ řekl jsem při koukání na televizi. ,,Ty někoho máš?“ vykřikla. ,,Ano. Já jsem gay. Na srazu jsem se pomiloval se spolužákem. Chci být s ním,“ kápl jsem božskou. V tu chvíli mi spadl kámen ze srdce. Netušil jsem však, že za dveřmi stojí Kamil. ,,Nenávidím tě!“ křikl na mě a s pláčem utekl do pokoje. Nyní se rozvádím. Syn už mě nechce nikdy vidět.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články