Karel (28): Nikdy holce po společně strávené noci nevolám, tentokrát se mi to pekelně vymstilo

žena
Zdroj: Unsplash.com

Karel má velmi rád ženy a bohužel střídá jednu za druhou. Vždy to probíhá stejně. Někde v baru nebo na diskotéce sbalí holku, vyspí se s ní, slíbí, že zavolá, ale nikdy to neudělá. Jeho poslední oběť byla Simona, která byla trochu neodbytná. Po jejich společně strávené noci měl další dny nastoupit do nové práce. Netušil, koho znovu potká.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 05. 09. 2020 16:30

Přiznám se, že jsem ten typ muže, co střídá holky jako ponožky. Vždycky nějakou sbalím a víc jak jednu noc s ní nikdy nestrávím. Sice vždycky slíbím, že zavolám, ale nikdy se tak nestane. Nemám zatím touhu po tom se trvale usadit. Ženy mám rád, ale chci jich dostat co nejvíce.

Holku mám vždy jen na jednu noc

Jediné, na co si dávám pozor, tak jsou bary a diskotéky. Pokud bych se hned po sobě objevil v tom samém, kde jsem dotyčnou poznal, riskoval bych scénu. Naposledy jsem šel takto do baru oslavit, že se mi podařilo najít práci, o kterou jsem hodně usiloval. Byl pátek večer a já se chtěl pořádně pobavit. K tomu patří i nějaká ta holka, se kterou odejdu domů.

U baru postávala slečna, možná o něco málo starší než já. Působila dost nedostupně, to mě zlákalo. Měl jsem ověřené balící techniky, byl čas je použít. Byla skutečně trochu nedobytná, ale pár skleniček a visela mi na krku.

Vydrželi jsme pár tanečků a bylo jasné, že ji mám v kapse. Odvedl jsem si jí domů. Sex probíhal víceméně stejně jako vždycky. Když bylo po všem, Simona se přitulila, což nemám rád. Začala mluvit, že má pocit, že mě zná roky a kam zajdeme druhý den. Chudák nevěděla, že se vidíme poprvé a naposledy.

Dostal jsem pořádnou lekci

Ráno se k odchodu moc neměla, musel jsem si vymyslet, že někam odjíždím. Dala mi svoje telefonní číslo a domluvili jsme se, že jí večer zavolám a někam zajdeme. Chtěla i můj telefon, což taky do mého plánu nezapadlo. Bohužel, dokud jsem jí číslo nedal, nechtěla odejít. Dokonce mi na něj zavolala, prý ze srandy, zdali je skutečně moje.

Neměl jsem v plánu jí zavolat, to jsem věděl hned. Nikdy to nedělám. V sobotu odpoledne mi zvonil telefon, číslo jsem neměl uložené, tak jsem ho nebral. Po pár zmeškaných hovorech přišla zpráva od Simony, proč jí to neberu.  Psala a volala celý víkend. Pro mě to bylo velmi otravné.

Vypnul jsem si zvonění a doufal, že to vzdá. Víkend jsem si užil s další cizí holkou a už se jen těšil na pondělí, do nové práce. V neděli jsem to tedy moc nepřeháněl, abych byl v pondělí ráno čilý. Přijel jsem do firmy, ujala se mě recepční a odvedla za mým šéfem.

Seděl jsem v kanceláři a čekal, kdo přijde. Když jsem viděl vejít Simonu, krve by se ve mně nedořezal. ,,Tak tě u nás vítám Karle." K tomu, co se stalo, se ale nevyjádřila. Měla pro mě evidentně připravenou pomstu. Byla to moje vysněná práce, ale Simona mi první tři měsíce neskutečně topila, že jsem si myslel, že to vzdám. I teď mi dává tolik úkolů, že jsem rád, když se do baru dostanu jednou měsíčně. Byla to pro mě docela lekce.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články