Karolína (25): Myslela jsem si, naše láska je věčná. Po dvou měsících v zahraničí mě doma čekal šok

Karolína (25): Myslela jsem si, naše láska je věčná. Po dvou měsících v zahraničí mě doma čekal šok
Zdroj: Freepik

Karolína věřila, že Patrik je tím pravým mužem na celý život. Dva roky si žili jako v pohádce. Když musela na pár týdnů odletět do zahraničí, věřila, že jejich vztah to kratičké odloučení přečká. Bohužel se šeredně spletla.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 27. 03. 2023 07:00

Před víc jak dvěma lety jsem si začala s Patrikem (29), o kterém jsem byla přesvědčená, že je to muž mého života. Když jsme spolu začali i bydlet, věřila jsem, že je náš vztah vážný. Pak stačilo, abych na dva měsíce odletěla do zahraničí. On si rychle našel náhradu. Na mě už čekaly jen sbalené kufry.

Našla jsem muže na celý život

Znáte ten pocit absolutní zamilovanosti? Že stačí pár okamžiků, abyste věděli, že ten druhý je tím pravým životním partnerem? Já ano. Přesně to jsem zažívala s Patrikem. Seznámili jsme se přes internetovou seznamku. Na jeho vzkaz jsem mu odpověděla spíše ze srandy, než že bych od toho něco čekala.

Jenže už po pár vyměněných zprávách jsem cítila, že je jiný. Naše setkání na sebe nenechalo dlouho čekat. Jakmile jsem s ním strávila několik hodin, hned jsem věděla, že to je ON. Ten muž, se kterým chci zplodit kopu dětí, bydlet někde na farmě a zestárnout po jeho boku. Podle jeho slov to se mnou měl stejně.

Po pár měsících jsem se k němu nastěhovala. Tak skvěle jsme si rozuměli, že jsem ani nepřemýšlela nad tím, jestli to není příliš brzy. Dva roky jsme se spolu měli vážně skvěle. Každou chvíli jsme něco podnikali, jezdili na dovolené a budovali naše hnízdečko lásky. Dokonce jsme seznámili i rodiče a mezi nimi taktéž panovala shoda.

Musela jsem na dva měsíce odletět

Všichni nám to přáli a já začala snít o svatbě. Pak ale přišla pracovní nabídka, kterou jsem nemohla odmítnout. Šéf mi nabídl možnost odletět na dva měsíce do Ameriky a dokončit jeden firemní projekt. Věděla jsem, že to chci, a věřila, že to Patrik pochopí. Je pravdou, že nadšený nebyl, ale tvrdil, že dva měsíce nejsou zase tak dlouhá doba. Slibovali jsme si, že to kratičké odloučení zvládneme.

Dneska se dá ráno koupit letenka a večer může člověk letět, kam se mu zamane. První měsíc jsme si psali a volali každý den. Patrik mi dával najevo, jak moc se mu stýská a těší se, až budeme zase spolu. Byla jsem na tom stejně a těšila se na návrat. Pak ale z jeho strany přišla změna v chování.

V průběhu druhého měsíce mi odepisoval jednou za tři dny a telefon nebral vůbec. Začala jsem se cítit velmi nejistá a bála se, co mě čeká. Můj pobyt byl ukončen o týden dříve a mě napadlo, že Patrika alespoň překvapím. Cestou z letiště jsem si představovala naše romantické setkání, jak si skočíme kolem krku... Ha, nic takového se nestalo.

Našel si za mě náhradu

Dorazila jsem do bytu a hned v chodbě jsem zakopla o své kufry. Moje kroky směřovaly do ložnice, odkud se ozývaly divné zvuky. Když jsem viděla Patrika, jak leží v naší posteli s nějakou ženskou, připadala jsem si jako ve špatném filmu. „Patriku?!? Co to má jako být? Kdo je ta ženská?“ spustila jsem šokovaně.

„Nevěděl jsem, že přijedeš dřív. To bych ti tvoje věci odvezl k vašim," řekl ledabyle. „Rozcházím se s tebou," dodal a na důkaz vážnosti svých slov se přitulil k neznámé krásce. Pak mě vyprovodil z bytu se slovy, že jsem byla pryč příliš dlouho a on nechtěl čekat. Byla jsem tak v šoku, že jsem se téměř na žádnou reakci nezmohla. Vzala jsem si svých pět švestek a odjela k rodičům. Už jsem to jakž takž rozdýchala, ale jisté zklamání cítím pořád. Mám však hlavu vzhůru a vím, že si mě takový člověk ani nezasloužil…

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články