Kateřina (22): Můj nový přítel je nejen bisexuál, ale chtěl také otevřený vztah. To už jsem neunesla

Kateřina (22): Můj nový přítel je nejen bisexuál, ale chtěl také otevřený vztah. To už jsem neunesla
Zdroj: Pexels

V poslední době jsou otevřené vztahy velmi diskutovaným tématem. Pro někoho mohou být zajímavou změnou, ale ne každý to zvládne. Kateřina je ten druhý případ. A když zjistila, že její nový přítel touží po otevřeném vztahu, rozešla se s ním.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 21. 11. 2022 07:00

S Filipem (22) jsme se seznámili online. Nejdřív jsme si spolu jen psali a když se zdálo, že si perfektně rozumíme, odhodlala jsem se ho pozvat na rande.

Zamilovala jsem se

Prvních pár setkání probíhalo velmi dobře, chodili jsme na výstavy, na jídlo i jen tak na procházky. Ukázalo se, že toho máme hodně společného. Máme rádi podobné filmy a seriály. Dokonce oba hrajeme stejné počítačové hry. Zdálo se, že si nemůžeme být víc podobní. Čas, který jsem s Filipem trávila, jsem si opravdu užívala.

Po třech týdnech, kdy jsme se viděli skoro každý den, mě Filip pozval domů. Bylo mi jasné, že se spolu vyspíme. A proč ne, říkala jsem si. Filip je fajn a postupně jsem se do něj zamilovala. Čím víc času jsme spolu trávili, tím silnější jsem k němu cítila pouto.

Chce otevřený vztah

Trochu mi to ale kazila jedna věc. Filip není úplně typický kluk. Co se týká sexu a sexuálních partnerů, v této oblasti byl vždy velmi otevřený. „Nejsem jen na holky, i kluci se mi líbí. S několika sem i spal,“ řekl mi už na druhé schůzce. Neměla jsem proti tomu nic. Nevadilo mi, že je bisexuální, každý máme nějaké preference. Ale to, jak mi nakonec ublížil, to jsem mu neodpustila.

Když jsme spolu chodili asi dva měsíce, došlo na vážnou konverzaci. Zrovna jsem byla u něj doma, dívali jsme na film. A pak mi Filip řekl, že si musíme promluvit. „Mám tě rád a chtěl bych být k tobě otevřený. Nejsem typ, který by dokázal být jen s jedním člověkem. Ale tebe si vážím. A proto by mě zajímalo, jestli by jsi se mnou nešla do otevřeného vztahu. Budeme se vídat jako doteď, akorát se můžeme scházet i s jinými lidmi...“ řekl mi.

Kompromis neudělá

Byla jsem rezolutně proti. Nechci a ani nedokážu se o něj s někým dělit. A představa, že já třeba budu v práci a on se bude líbat s někým jiným, mi vůbec není příjemná. Také jsem mu to tak řekla.

Bohužel se ukázalo, že on do monogamního vztahu nechce a kompromis kvůli mně neudělá. „Stejně bych tě dřív nebo později podvedl,“ pronesl ledabyle. Ještě ten večer jsme se rozešli. Opravdu hodně mě to mrzí, protože jsem se do něj vážně zamilovala.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články