Katka (29): Partnerova bejvalka má moje nahé fotky. Vyhrožuje mi, že když ho neopustím, zveřejní je

Katka (29): Partnerova bejvalka má moje nahé fotky. Vyhrožuje mi, že když ho neopustím, zveřejní je

Katka dostala šílené ultimátum. Pokud se nerozejde se svým přítelem, jeho bývalá partnerka jí pořádně zatopí. Dostala se totiž ke Katčiným erotickým fotkám. Jak se ale zdá, Artur se nijak nemá k tomu, aby se za Katku postavil.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 05. 11. 2022 10:00

Začalo to docela dobře. S Arturem (30) jsem se seznámila v baru. Pozval mě na drink, druhý den na procházku a večer na skleničku vína. Procházeli jsme se uličkami a já cítila neskutečnou radost. Byl pohledný, otevřený a uměl se chovat. Myslela jsem si, že jsem konečně našla lásku svého života.

Pronásledovala ho na každém kroku

Před Arturem jsem byla čtyři roky sama. Není to lehké, člověk má o sobě spoustu pochyb a domnívá se, že je to právě jeho vina, když nemůže nikoho najít. S Arturem to šlo rychle a po pár měsících už jsme spolu bydleli. Věděla jsem, že měl přede mnou nějakou Vandu (27) a byl s ní zhruba půl roku. Víc jsem tomu nevěnovala pozornost. Asi mi tehdy taková délka vztahu ani nestála za zájem,

Netrvalo ale dlouho a Vanda se ozvala. Chtěla ho zpátky. „Vím, že ti chybím," psala mu po nocích zprávy. Artur na ně nereagoval, nebo to aspoň říkal. Ona však ve svém snažení neustávala. Posílala mu vyznání lásky a volala mu. Občas na něj čekala před domem. „Vím, že k sobě patříme," řekla mu, když nás potkala, jak jdeme ruku v ruce na procházku.

Má moje nahé fotky

Toužila jsem ji naprosto odstřihnout. Ale jak to uděláte? Řeknete policii, že bejvalka vašeho muže mu pořád vypisuje? Za to se nezatýká. A Vanda nikdy nezašla tak daleko, aby to byl alespoň přestupek. Až jednou. Od známých jsem se dozvěděla, že se dala dohromady s mým bývalým přítelem Martinem (35). Musím říct, že mě to tehdy trochu vyvedlo z míry. Na druhou stranu jsem to považovala za náhodu a nechala to být. K Martinovi už jsem dávno nic necítila.

„Mám tvoje fotky. Buď Artura opustíš, nebo je uvidí úplně všichni," přistálo mi ve zprávách od Vandy. Nemusela jsem si hrát na hloupou, aby mi došlo, že Martin měl spoustu mých provokativních fotek, mnohdy úplně odhalených. Na důkaz, že i Vanda je má, jednu mi poslala. Masturbuju na ní... Byla jsem prostě blázen.

Partner mě v tom nechal

Chvíli jsem si to nechávala pro sebe a Arturovi nic neřekla. Který chlap chce slyšet, co dělala jeho holka s bývalým? Nakonec mi to ale nedalo. „Ona si vymýšlí," mávl rukou. Když jsem ho ubezpečila, že je skutečně má, řekl mi: „Komu by je ukazovala? Vyřešte si to mezi sebou, holky." Prostě mě v tom nechal.

Vanda mi dala ultimátům do konce roku. Do té doby se mám od Artura odstěhovat. V opačném případě za to budu pykat. Těmi fotkami jsem si kdysi zvyšovala sebevědomí a lákala muže, aby mi věnovali pozornost. Ano, byla jsem taková. Dnes už to nemám zapotřebí. Co ale mám teď dělat?

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články