Vítek (42): Bývalá přítelkyně se zachovala opravdu hrozně. Přesto si myslí, že má u mě šanci

Vítek (42): Bývalá přítelkyně se zachovala opravdu hrozně. Přesto si myslí, že má u mě šanci
Zdroj: Unsplash

Během rozchodu a po něm dochází k zvláštním situacím. Někdy se pár rozejde nadobro, jindy se dávají neustále dohromady. Vítkova bývalá přítelkyně udělala něco, co opravdu nečekal.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 03. 06. 2022 13:00

S Viktorií (35) jsme se rozešli před necelým rokem. Rozchod byl jednoznačně její vína. Našla si někoho jiného. „Promiň, ale myslím, že by nám to neklapalo," řekla mi, když ode mě odcházela.

Rozchod jsem protrpěl

Byl jsem z našeho rozchodu opravdu zničený. Přece jen jsme spolu chodili víc jak tři roky. Bydleli jsme spolu, měli jsme i plány do budoucna. Dokonce jsme začali mluvit o dětech. Rozchod byl pro mě opravdovou ránou. To se přece nedělá, abyste si naplánovali společnou budoucnost, a pak z ničeho nic se rozešli.

Nesl jsem to opravdu těžce a za všechno vinil Viktorii, protože mě jednoduše vyměnila za mladší kus. Prostě jsem jí už něčím nevyhovoval. Byl jsem na dně, nechodil jsem ven. A skoro celý rok jsem na ni nemohl přestat myslet. „Proč mě opustila, co jsem udělal špatně?" ptal jsem se každý den sám sebe. Chtěl jsem to vědět.

Nedávno jsem potkal svou ex

Příležitost zjistit to jsem dostal docela nedávno. Náhodou jsem ji potkal v obchodě. „Ahoj, jak se máš?" přihnala se ke mně s tím svým neutuchajícím optimismem, díky kterému jsem se do ní zamiloval. „Docela to jde. Co ty?" odpověděl jsem. „Ujde to. Nechtěl bys se mnou zajít na kafe?" zeptala se mě a já souhlasil.

Domluvili jsme, že se sejdeme za týden. Byl jsem nervózní, nevěděl jsem, co od toho očekávat. Přece jen jsme od sebe skoro rok. Těžko říct, co se v jejím životě změnilo. Je pořád s tím chlapem, kvůli kterému mě nechala? Brzy jsem se měl dozvědět pravdu. Zpětně si přeju, abych na žádný sraz nešel.

Chce se dát znovu dohromady

Když jsme se setkali, všechno probíhalo tak, jako bychom se nikdy nerozešli. Povídali jsme si naprosto o všem, bylo to jako za starých časů, kdy jsme ještě tvořili pár. Na odchodu jsem se rozhodl za ni zaplatit, chtěl jsem jí ukázat, že mi na ní stále záleží. A možná to Viktorii zmátlo. Když jsme vyšli z kavárny, otočila se ke mně a políbila mě.

„Ty jsi přece zadaná, ne?" byl jsem z toho zmatený. „Už nejsem, s Pavlem jsme se před dvěma týdny rozešli. Chtěla bych to znovu dát dohromady s tebou,“ dodala. Nevěděl jsem, co na to odpovědět. O tomhle okamžiku jsem snil celý rok. Ale teď si nejsem jistý, jestli je správné, abychom se znovu dali dohromady.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články