Kryštof (32): Miluji zasnoubenou ženu. Doufám, že se mi povede změnit její rozhodnutí

Kryštof (32): Miluji zasnoubenou ženu. Doufám, že se mi povede změnit její rozhodnutí
Zdroj: Freepik

Lidé jsou pro lásku schopni udělat věci, které by si předtím ani nedokázali představit. Kryštof se vždy považoval za slušného člověka. Jenže se zamiloval do ženy, která je zasnoubená. Ale ani to mu nezabránilo v tom, aby se s ní vídal pravidelně. A teď ji dokonce požádal, aby si zasnoubení rozmyslela.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 01. 04. 2023 07:00

S Monikou (28) máme dlouhou a bohatou společnou minulost. Přitahujeme se k sobě jako dva magnety. Jeden bez druhého prostě nemůžeme být. Ale mám pocit, že náš vztah beru vážněji než ona. Mám dokonce strach, že už mě nebude chtít vidět. Hned vám vysvětlím, proč je tomu tak.

Je to žena mého srdce

Poprvé jsme se setkali před sedmi lety v klubu. Monika byla ta nejkrásnější holka, kterou jsem kdy viděl. Hned mi padla do oka. Od začátku jsem věděl, že ona je ta pravá. Strávili jsme spolu noc a já tušil, že mezi námi to nebude jen o sexu. Chtěl jsem se s ní vidět každý den. Chtěl jsem se vedle ní probouzet a byl jsem pro to schopný udělat cokoliv.

Trvalo mi další měsíc, než jsem ji přesvědčil, že za to stojím. Pár jsme tvořili skoro dva a půl roku. Pak se se mnou rozešla. „Myslím, že to mezi námi nemá budoucnost,“ řekla mi a na víc jak tři roky zmizela z mého života.

Řekla mi o svém zasnoubení

Nikdy jsem na ni nepřestal myslet, věděl jsem, že ona je prostě ta pravá. Před půl rokem jsme na sebe náhodou narazili a v podstatě jsme navázali tam, kde jsme skončili. Bylo to, jako bychom se nikdy nerozešli. Monika vždy přišla ke mně do bytu a odcházela až ráno.

S jedním rozdílem. Řekla mi, že je zasnoubená. „Přítel mě před dvěma měsíci požádal o ruku a já odpověděla ano,“ nadhodila u snídaně. Myslel jsem si, že to pro náš vztah bude konečná. Ona se ale chtěla vídat dál a já jsem prostě nemohl říct ne. Miluju ji možná až moc. Představa, že bych se s ní už nikdy nesetkal, mě doslova fyzicky bolela.

Nechci náš vztah skrývat

Minulý týden jsem rozhodl něco s tím udělat. Bylo mi jasné, že takto nelze pokračovat. Monika si musí vybrat. Nedokážu se dál vídat se zasnoubenou ženou, nejraději bych ji měl celou pro sebe. Chci si ji vzít a mít s ní děti.

Všechno jsem jí to řekl a s napětím čekal na reakci. „Nesmíš na mě tak naléhat. Dej mi týden na rozmyšlenou,“ odpověděla mi. Pro mě byla její slova velmi bolestivá, hned jsem si začal nadávat, že jsem jí vůbec něco říkal. Měl jsem mlčet, teď o ni možná přijdu nadobro.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články