Světlana (27): Můj přítel je přitažlivý a zábavný chlap, bohužel mi zatajil jednu podstatnou věc

Světlana (27): Můj přítel je přitažlivý a zábavný chlap, bohužel mi zatajil jednu podstatnou věc
Zdroj: Unsplash

Světlana viděla ve Vítkovi fajn chlapa, se kterým si uměla představit společnou budoucnost. Pocity štěstí ale zažívala jen několik měsíců. Vítek jí totiž lhal a zatajil manželku a miminko. Dokonce přišel s návrhem, že chce mít jak Světlanu, tak svoji rodinu...

Šárka Žižková
Šárka Žižková 21. 03. 2023 07:00

Před osmi měsíci jsem si začala s fajn chlapem. Vítek (32) se zdál být skvělou partií. Každou volnou chvíli trávil se mnou a já věřila, že bych s ním mohla být šťastná. Teď zcela náhodou vyplavalo na povrch, že má doma miminko. Vztah jsem se snažila hned ukončit, ale Vítek chce mít mě i svoji rodinu. Nejsem si jistá, jestli zvládnu hrát druhé housle.

Začala jsem si s fajn chlapem

Vítek mě loni v srpnu pozval na skleničku a strávili jsme spolu zábavný večer. Když mě druhý den pozval na rande, byla jsem štěstím bez sebe. Byl nejen velmi přitažlivý, ale skvěle se mi s ním kecalo. Kamarádky mi fandily a držely palce, aby to vyšlo. Po pár schůzkách se Vítek přiznal, že prochází rozvodovým řízením.

Zdál se z toho být nešťastný, proto jsem mu nabídla rameno na vyplakání. Vyprávěl, jak ho jeho žena Veronika (30) terorizovala. Bylo mi ho velmi líto, protože mi přišlo, že si to nezaslouží. V duchu jsem tu ženskou proklínala.

Randili jsme spolu tak třikrát v týdnu. Na nic jsme netlačili. Nikdo přeci nebydlí spolu hned po dvou měsících. Občas u mě přespal. O svém bytě tvrdil, že je v rekonstrukci, takže bydlí u rodičů. Tam se mi nechtělo, proto jsme se scházeli jen u mě doma. Občas byly dny, kdy na mě vůbec neměl čas, ale i na to měl výmluvu. Vysvětloval mi, že lítá mezi prací a rozdělaným bytem.

Hrál na mě levárnu

Nic nenasvědčovalo tomu, že je všechno jinak. Pár dní před Štědrým dnem jsme si dokonce udělali malé společné Vánoce. Dal mi krásný náramek a řekl, že mě miluje. Na svátky jel k rodičům a já pořád nevěděla, že jsem se ocitla ve špinavé hře. Netrklo mě ani to, když se mnou nechtěl strávit Silvestra.

„Mám už dlouho domluvené hory se svými přáteli," tvrdil. Chtěla jsem mu věřit a z ničeho ho nepodezírala. Jenže během ledna se začal chovat divně. Nebyl k zastižení, telefon bral jen sporadicky a já dostala strach, co se děje. Přesnou adresu jeho rodičů jsem neznala a v práci jsem ho taktéž nezastihla.

Na konci ledna jsem ho konečně potkala. Kráčel vedle maličké brunety, která před sebou tlačila kočár. Jakmile mě Vítek spatřil, začal dělat gesta, abych na něj nemluvila. S vytřeštěnýma očima, že tu ženu drží za ruku, jsem je přešla. Došla jsem na konec ulice a dívala se jejich směrem. O pár minut později mi od něj přišla zpráva: „Všechno ti vysvětlím."

Chce mít mě i svoji manželku

A tehdy mi to celé došlo. Vítek se vůbec nerozvádí. Naopak. Založil rodinu a mě má asi jen jako doplněk. Ten večer ke mně přijel a snažil se mi mazat med kolem pusy. „Chtěl jsem ti to říct, ale bál jsem se, že to nepochopíš. Zamiloval jsem se do tebe. Veroniku mám ale také rád. Chci vás obě..." řekl jedním dechem.

„Ty ses asi zbláznil! Máš doma mimino. Jak to své ženě můžeš udělat?" nechápala jsem. „Ona to neví a vědět nesmí,“ hájil se. Vyhodila jsem ho a řekla si, že už ho nechci vidět. Od toho dne mi stále píše, volá a občas si mě někde najde. Prosí, abychom v našem vztahu pokračovali. Je pravdou, že ho mám hodně ráda. Nejsem si ale jistá, jestli to takhle zvládnu. Hrát druhé housle? A jak dlouho? Musím se obrnit a hodně rychle na něj zapomenout.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články