Linda (38): Během pauzy s manželem jsem potkala báječného muže. Teď žijeme ve třech a staráme se společně o dceru

Linda (38): Během pauzy s manželem jsem potkala báječného muže. Teď žijeme ve třech a staráme se společně o dceru
Zdroj: Pixabay

Lindě jeden muž nestačí, žije hned se dvěma. Jak jim to ve třech klape a kdo na koho žárlí?

Lucie Daniel
Lucie Daniel 09. 08. 2023 10:00

Svého muže Marka jsem potkala před deseti lety, brali jsme se z lásky, ale ta časem vyprchala. Už jsem byla unavená ze všech hádek i snahy o miminko, které ne a ne přijít. Jednoho dne jsem proto manželovi oznámila, že si chci dát pauzu, našla si garsonku a do ní přestěhovala jen to nejnutnější. Sama sebe jsem přesvědčovala, že je to jen na chvíli, odpočinu si a všechno bude jako dřív. Jenže jsem se spletla.

Náhle mi do života vstoupil nový muž

Jednoho večera mě kamarádka pozvala do baru na skleničku. Měla čerstvě po rozvodu a potřebovala se vypovídat. Tam jsem ho uviděla. Vysoký, opálený a sexy chlapík, který nejprve působil trochu nesměle, postával u hlavních dveří a hledal místo k sezení. Naše oči se setkaly a mně se podlomila kolena. Byl to přesně můj typ! "Navrhnu mu, aby si k nám přisedl," blesklo mi hlavou. Usmál se a souhlasil. Zapovídali jsme se a slíbili si, že příště někam vyrazíme jenom my dva. Když se druhý den ozval, rozbušilo se mi srdce.

Nikoho jsem nehledala, ale kdo poručí větru, dešti nebo srdci? Nikdo. Nedalo se to ovládat, s Lukášem jsem prožívala krásné chvilky jak v posteli, tak mimo ni. Manžela jsem úplně vytěsnila z hlavy, i když občas zavolal a vyptával se, jak se mám. Jenže pak zazvonil u mých dveří, rozbrečel se a tvrdil, že život beze mě nemá cenu. "Pauza je nesmysl, vrať se, lásko, miluji tě," naléhal. Bylo mi ho líto, ale narovinu jsem mu přiznala, že se s někým scházím.

Zjistila jsem, že miluji oba

Zuřil, nepopírám, v jednu chvíli mi i nadával, potom si přede mnou klekl a přísahal, že udělá všechno pro to, abych na Lukáše zapomněla. Snažil se, byl zase tím manželem jako na začátku, ale ani Lukáš se nevzdával. Týden se s týdnem sešel a já měla rozpůlené srdce, které nevědělo, koho má vlastně radši. Do toho jsem zjistila, že jsem těhotná, pravděpodobně s Lukášem. Nezbývalo mi nic jiného, než se k situaci konečně postavit čelem.

Marka ta zpráva šokovala, opil se, ale jakmile vystřízlivěl, navrhl schůzku ve třech. Prý se nějak domluvíme jako dospělí. S Lukášem si celkem sedli, manžel se ho ptal, co ke mně skutečně cítí a po odpovědi, že nezná lepší ženskou, pochopil, jaká muka prožívám. "Tak dobře," vypadlo z něj. "Dítě, které jsme si my dva tak přáli, je na cestě, holt bude mít dva otce. Ty, miláčku, se přestěhuj zpátky domů, a ty, Lukáši, udělej to samé, pokud budeš chtít," navrhl manžel. Kdybych měla počítat se vším, tak s tímhle teda rozhodně ne!

V našem původním bytě máme každý svůj pokoj, o dceru pečujeme rovným dílem a já vlastně i trochu žárlím, když si ti dva spolu někam vyrazí. Mám totiž dva nejbáječnější muže pod sluncem a přijít nechci ani o jednoho.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články