Klára (21): Žárlím na svou sestru. Našla si bohatého partnera a dostane vše, po čem touží

Klára (21): Žárlím na svou sestru. Našla si bohatého partnera a dostane vše, po čem touží
Zdroj: Freepik

Žárlivost a sourozenci jsou dvě slova, která jdou někdy ruku v ruce. Není nic neobvyklého, když jeden na druhého žárlí. Slečna Klára má svoji sestru ráda, teď se ale ukázalo, že na ni dokáže i pěkně žárlit...

Natálie Volfová
Natálie Volfová 19. 06. 2023 07:00

Mám sestru, která je moje dvojče. Jmenuje se Karolína (21) a od malička jsme spolu dělaly snad úplně všechno. Mám ji jako nejlepší kamarádku, rádkyni i spřízněnou duši. Až teď se ukázalo, že na ni dokážu i pěkně žárlit.

Se sestrou jsme si byly blízké

Jsme dvojvaječná dvojčata, což znamená, že si zase tak vzhledově podobné nejsme. To ale neznamenalo, že bychom si nebyly blízké. Vždy jsme měly podobné zájmy. Bavil nás tanec, kreslení a jízda na koních. Velmi dlouhou dobu jsme spolu chodily na balet. Dokonce jsme navštěvovaly i stejnou střední školu.

Naše cesty se rozešly až po ní. Dodnes se ale navštěvujeme docela často. Vídáme se aspoň jednou týdně. Jdeme spolu cvičit nebo skočíme jen tak na kávu. Jsme prostě spřízněné duše. O Karolíně vím, že ať jí řeknu cokoliv, podpoří mě a nebude mě soudit. To o žádném jiném člověku říct nemůžu. Proto je náš vztah tak výjimečný.

Sestra má nového přítele

Poslední dobou jsme se ale začaly trošku vzdalovat. Velmi mě to mrzí, protože je mi jasné, že z části je to moje chyba. Začala jsem na Karolínu velmi žárlit. Ona totiž má život, o kterém si můžu nechat jenom zdát. „Našla jsem si staršího muže,“ řekla mi před třemi měsíci. „Je to docela hezký padesátník, udržuje se a má vlastní firmu,“ dodala.

Od té doby Karolína jezdí skoro každý měsíc na luxusní dovolenou. Obléká se jako nikdy předtím. O módu se moc nezajímala, teď nosí samé luxusní značky. Dokonce i její šperky jsou snad dražší než moje auto. Opravdu dost mě vykolejilo, když jsem to všechno viděla.

Žije v luxusu

„To víš, Vláďa si mě rozmazluje, před týdnem mi koupil nový iPhone,“ chlubila se mi posledně. A takto je to pořád. Kája má nový byt, nové auto, nádherné oblečení. A já živořím. Než si na něco našetřím ze svého ubohého platu, tak to trvá dlouho. A mě to všechno začalo vytáčet.

Proč já taky nemůžu mít každý týden něco nového? Jednoduše jsem začala Karolíně závidět. Žárlím, že si žije lépe než já. Není to tak, že bych jí to nepřála. Je to moje sestra, mám ji moc ráda a všechno to si zaslouží. Ale proč by se i mně nemohlo v životě stát něco hezkého?

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články