Blanka (34): Ve stejný čas jsem potkala dva skvělé muže. Nejspíš si hodím korunou, s kým zůstanu

Blanka (34): Ve stejný čas jsem potkala dva skvělé muže. Nejspíš si hodím korunou, s kým zůstanu
Zdroj: Freepik

Blanka roky nezakopla o nikoho pořádného a teď se nemůže rozhodnout mezi dvěma muži, kteří se o ni mohou přetrhnout. Je to jako naschvál!

Michaela Hájková
Michaela Hájková 27. 07. 2023 07:00

Musí to být nějaký nepsaný zákon. Tak dlouho čekám na někoho, s kým bych mohla chodit, a pak se objeví ve stejnou dobu dva muži a oba jsou super! Musím si vybrat dřív, než bude pozdě.

Ve stejný čas jsem narazila na dva skvělé chlapíky

Měla jsem pocit, že nezadaného bezva chlapa už nepotkám. Přestávala jsem proto doufat a dokonce i hledat. Jak to tak bývá, někdo se objevil v momentě, kdy jsem to vůbec nečekala. Jonáš měl nastoupit do našeho učitelského sboru, a jakmile jsme si podali ruce, přeskočila mezi námi jiskra.

Měla jsem mu ukázat celou školu a pomoci s administrativou, oba dva jsme byli v rozpacích z toho, jak s námi cloumala chemie. Nakonec jsme si večer, právě v učebně chemie, dali pusu a já se vrátila duchem na střední školu. Začaly prázdniny a vypadalo to, že mám nového přítele!

Ve stejnou dobu jsem poznala Marka. Jela jsem za dědou na chatu, a jak se ukázalo, někdo koupil vedlejší pozemek. Byl to právě Marek, který se hned pustil do oprav. Šikovný truhlář, kterému to slušelo bez trička tak, že jsem na chvíli zapomněla, proč jsem za dědou přijela. Když jsem upekla bublaninu, kousek jsem sousedovi dala na posilněnou (a abych se na něj mohla podívat zblízka). To jsem neměla dělat...

Marek mě pozval k vodě na pivo a dali jsme se do řeči

S nohama v řece s vychlazeným pivem v ruce byl letní podvečer hned zajímavější. Marek byl strašně vtipný a já se musela jeho historkám smát na celé kolo. Teprve zpráva od Jonáše mě vrátila nohama zpátky na zem. Když jsem odjížděla od dědy, Marek zadoufal, že mě ještě uvidí.

A tak jsem v týdnu chodila po městě s Jonášem a skoro každý víkend jezdila za dědou, abych viděla Marka. Když jsem kamarádce vyprávěla, že po dvou letech „sucha“ mám najednou kluka ve městě i na venkově, kroutila hlavou. 

„Je ti snad jasné, že si budeš muset do září vybrat,“ zvedla výhružně ukazováček. Je mi jasné, že to budu muset udělat ještě mnohem dřív, aby nikdo z těch dvou nic nezjistil. Nejraději bych si ale užívala s oběma, protože jsou oba perfektní, každý jiným způsobem.

Budu si muset hodit korunou, s kým se rozejdu

Chvíli u mě jednoznačně vyhrává Jonáš a pak zase Marek, zkrátka ten, s kým zrovna trávím čas. Když si představím, že dám jednomu kopačky, je mi hrozně. Štve mě, že jsem potkala takové podklady ve stejnou dobu. Zkusila jsem ještě jinou taktiku, kterou mi poradila kamarádka.

Rovnou jsem na oba vybalila, že bych se ráda brzy usadila a nebála se ani založit rodinu. Myslela jsem si, že okamžitě vezmou roha. Ani jeden se ale zodpovědnosti nebojí, a tak je výběr opravdu jen na mně. Snad zabere seznam „pro a proti“, nebo si snad hodím korunou. 

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články