Marcela (37): Manžel měl milenku a tchyně o tom celou dobu věděla. Dokonce jim na chalupu zanesla bublaninu

Marcela (37): Manžel měl milenku a tchyně o tom celou dobu věděla. Dokonce jim na chalupu zanesla bublaninu
Zdroj: Unsplash

Marcela byla zklamaná hned dvojnásob. Nejenže ji podváděl manžel, ale její tchyně celou dobu o všem věděla. Trávila s nimi dokonce víkend na chatě! S tchyní se nikdy neměly rády, ale tohle Marcela nečekala.

Michaela Hájková
Michaela Hájková 18. 06. 2023 10:00

To, že můj manžel David (35) má milenku, jsem zjistila za dost hrozných okolností. Byli spolu na chatě a tchyně jim ještě na posilněnou napekla pekáč bublaniny. Rozhodla jsem se s tou rodinou skoncovat a tchyni se pořádně pomstít.

Manžel měl poslední dobou hodně práce na chatě

Tchyně přenechala Davidovi chatu a my se rozhodli ji celou přestavět. Těžkou práci si vzal na starost David, já se těšila na drobnější úpravy. Víkend co víkend jezdil pryč a táhlo se to. Chata prý byla v hrozném stavu. Připadalo mi, že Davida práce rukama vyloženě baví. Úplně ožil, zřejmě mu dělal dobře čerstvý vzduch.

Já si o víkendech dodělávala dálkově školu, takže jsme se jednu dobu s manželem vídali dost sporadicky. Jeden víkend nám ale odpadly přednášky a já se rozhodla Davida překvapit. Přijela jsem na chatu s kamarádkou, protože nemám řidičák. U chaty jsme zůstaly stát jako zkamenělé.

Na zahradě se opalovala nějaká mladá žába v plavkách, David v montérkách jí akorát dával pusu a tchyně přinášela na stůl bublaninu. Všichni tři se na nás podívali, nikdo nepromluvil, jen tchyně se škaredě usmála. My dvě jsme si nikdy nepadly do noty, zato tahle slečinka se jí zřejmě zalíbila.

S tchyní jsem vždy válčila

Kamarádka mě raději odtáhla k autu, jelikož viděla, že mi z očí lítají blesky. Byla bych schopná to tam se všemi podpálit. Celou cestu domů jsem plakala, nadávala a uvažovala nahlas. Doma mi došlo, odkud tu potvoru znám. Kdysi jsem ji potkala u tchyně na návštěvě. Byla to dcera nějaké rodinné známé.

Napadlo mě, že ji snad tchyně Davidovi „podstrčila“, aby se mi pomstila. My dvě jsme si totiž škodily už od svatby. Schválně jsem se vyhýbala cestám k ní a dělala jsem vše pro to, abychom se vídaly jen sporadicky. David byl matkou zmanipulovaný a ani si nevšiml, jak je ta zapšklá ženská negativní a zlá. Její jedovaté poznámky se uměly zařezávat až do morku kostí. Ráda netaktně rozebírala třeba naše potíže s početím.

Milá tchyně ale netušila, že když od ní David dostal chatu, přepsal ji rovnou na mě. Když se můj povedený manžílek nevracel ani během následujícího dne, byla jsem už rozhodnutá. Požádám o rozvod. A protože nemám díky předmanželské smlouvě nárok na byt, dostanu aspoň tu opravenou chajdu. Tím se tchyni pomstím úplně nejvíc. Možná s tím David počítal...

Po rozvodu se mi ulevilo

Můj manžel se nikterak nesnažil rozmluvit mi rozvod. Byl do té holky zamilovaný až po uši a mně z toho všeho bylo tak zle, že bych nejraději utekla co nejdál. Nechtěla jsem s tou rodinou mít nic společného. Jakmile to bylo možné, chatu jsem prodala.

Mrzí mě, že jsem neviděla výraz mojí bývalé tchyně. Ať si užije novou snachu, nezávidím ani jedné z nich. O něco později jsem se doslechla, že jsou ty dvě na nože. Vůbec se tomu nedivím a už se jen směju...

Další příběhy ze života

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články