Petra (38): Zjistila jsem, že si švagr vyměňuje peprné vzkazy s muži. Váhám, zda říct sestře, v jaké lži žije

Petra (38): Zjistila jsem, že si švagr vyměňuje peprné vzkazy s muži. Váhám, zda říct sestře, v jaké lži žije
Zdroj: Freepik

Petra se dostala k informacím, které by raději nevěděla. Její švagr je gay a vyměňuje si hodně pikantní vzkazy s muži. Když Petra vidí, v jaké žije její sestra nevědomosti, vhání jí to slzy od očí.

Michaela Hájková
Michaela Hájková 04. 07. 2023 07:00

Omylem jsem zahlédla konverzaci svého švagra Adama (31) s neznámým mužem. Neměla jsem se pouštět do čtení, ale s přibývajícími řádky jsem si nemohla pomoct. Sestře v žádném případě nic neřeknu. Že se její manžel tajně vídá s muži, je příliš velká ťafka.

Ne na každém hned poznáte, že je „na kluky“

Adam je moc pěkný chlap, moje sestra Tereza je do něj blázen. Rok po svatbě se mi nicméně svěřila, že to není v posteli úplně „ono“. Utěšovala jsem ji, že se můžou po nějaké době dostavit nuda a stereotyp. Nevěděla jsem, že je za tím něco víc. Ani ve snu by mě nenapadlo, že jde o nevěru.

Trávili jsme všichni víkend na chalupě, uprostřed noci jsem se probudila a šla se do kuchyně napít. Na terase stál Adam, kouřil cigaretu a na stole v obýváku byl rozsvícený počítač. Jak jsem procházela kolem, zavadila jsem pohledem o monitor. Přiznávám, podívala jsem se blíž a přečetla pár lechtivých vět. Adam si s nějakým mužem dost detailně psal o tom, co by s ním rád prováděl. 

Odpovědí mu byly lehce perverzní návrhy a nechyběly fotky nahého dotyčného. Riskovala jsem, že mě Adam načapá, ale nemohla jsem si pomoci. Potřebovala jsem vědět víc, jinak by mi to vrtalo hlavou. Během minuty jsem našla několik dalších mailů a zjistila, že si Adam píše a vídá se s více muži.

Měla jsem chuť vzbudit sestru a o všem jí říct

Do rána jsem z toho šoku malinko vystřízlivěla, ale u snídaně jsem se nemohla Adamovi podívat do očí. Tereza kolem něj běhala, vařila mu kávu a ve mně kypěla zlost. Zvláštní bylo, že pokud bych mu přišla na milenku, asi bych sestru informovala. Jenže tohle byl příliš tvrdý oříšek.

Nemohla jsem tušit, co má Adam v plánu. Pokud blízkým tají svou orientaci, nechci být tou, která jeho tajemství vyzradí. Na druhé straně jde o mou milovanou mladší sestřičku a srdce, které jí Adam pravděpodobně dříve či později zlomí.

Kamarád mi na to řekl, že je možná Adam takhle spokojený, má svůj oddělený svět a nebude ho chtít měnit. Taková představa se mi nelíbila. Tereza žije ve lži a snaží se založit rodinu s někým, koho doopravdy nezná. Nemůžu v noci spát, když vidím Adama, rentgenuji pohledem každý jeho pohyb a už si toho možná všiml.

Musím konfrontovat Adama, nebo se zblázním

Mám silnou potřebu se svěřit někomu zainteresovanému. Můj muž by z toho měl infarkt, o mámě ani nemluvím. Nezbývá, než konfrontovat Adama. Bojím se mu ale přiznat, že jsem mu vlezla do soukromí.

Ráda bych mu řekla, že ho neodsuzuji za jeho preference, ale za lhaní a zradu. Dala bych mu čas na to, aby dal věci do pořádku, jinak bych se musela do situace vložit. Možná ale neseberu odvahu a budu dál dělat, jakože se nic neděje.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články