Luděk (34): Z lechtivého snu o tchyni se mi zvedá kufr. Já blbec jsem si ještě postěžoval v hospodě

Luděk (34): Z lechtivého snu o tchyni se mi zvedá kufr. Já blbec jsem si ještě postěžoval v hospodě
Zdroj: Freepik

Luďkovi se stala nehezká věc. Před časem měl sen o tchyni a došlo v něm na ložnicové hrátky. Aby toho na nešťastného Luďka nebylo málo, neopatrně se o snu zmínil v hospodě. Teď je tam terčem posměchu a zvažuje, že přestane chodit na pivo...

Jana Jánská
Jana Jánská 30. 05. 2023 13:00

Moje tchyně Beáta (60) je sice fajn, ale nejvíc fajn je, když si žije svůj život a neplete se mi do manželství. Naštěstí se moc nesetkáváme, takže jsem žil klidně. Až do onoho osudného snu, který mi doslova rozhodil život.

Zdálo se mi o tchyni

Moje žena Viola (33) udržuje se svou maminkou čilý kontakt. Téměř každý den si volají a já tak na půl ucha slyším, o čem si špitají. Obvykle tomu nevěnuji pozornost. Ale před časem měla Viola pocit, že se od maminky dozvěděla něco, o čem bych měl vědět.

Luďku, tomu nebudeš věřit," nadhodila Viola. Ani mě nenechala zareagovat a hned pokračovala. „Máma začala cvičit. Rozumíš tomu? Je jí šedesát a ona se válí někde na podložce v obtáhnutém trikotu," pokračovala se smíchem. A než jsem ji stačil zastavit, strčila mi před obličej telefon s fotkou Beáty.

Byla opravdu v obtáhnutém trikotu, pózovala na karimatce na všech čtyřech, hlavu hrdě zvednutou... V té chvíli jsem měl pocit, že se mi mozek snaží vydrápat z hlavy ven. Pryč od toho, co se k němu dostává očima. Vytlemená Viola se mě ještě zeptala, jestli chci tu fotku přeposlat. „Dej pokoj," vypadlo ze mě. Potřásl jsem hlavou a doufal, že na ten obrázek rychle zapomenu.

Tchyně mi zkomplikovala život

Možná by se mi i povedlo vytěsnit ten obrázek z hlavy, ale podvědomí je prevít. Asi o dva dny později jsem se v noci probudil zbrocený potem. Měl jsem špatný sen, doslova noční můru. Šlo o Beátu, která se ke mně docela měla a byla oblečená v tom svém obtáhnutém trikotu. Ležela na posteli a vábila mě k sobě. Naštěstí jsem se vzbudil zrovna tehdy, když si začala sundávat vrchní díl...

Musel jsem se projít po bytě, protože se mi z té představy zvedal kufr. Když jsem se uklidnil, poprvé v životě jsem zabrousil na stránky s výkladem snů. Nic kloudného jsem se ale nedozvěděl. Tak jsem si do sluchátek pustil audioknihu a zaspal někdy nad ránem.

Můj příběh bohužel na tomto místě nekončí. V pátek jsem zašel s klukama na hamburger a pivo. A když jsme měli docela upito, došla řeč na to, kdo má nejhorší tchyni. Kluci vytahovali neuvěřitelné historky, takže jsem se jen tlemil a gratuloval si, že ta moje je vlastně docela v pohodě. Jenže když se všichni překřikovali, kdo to má s tchyní opravdu špatné, gestem jsem se je pokusil umlčet a řekl, že se mi zdálo, jak s tou svou lezu do postele. V tu ránu bylo ticho, že by se mohlo balit a prodávat.

Asi přestanu chodit na pivo

Pak kluci propukli v neuvěřitelný smích. Dokonce musel přijít barman a utišit je. Já jen seděl a zděšeně sledoval, jakou paseku jsem napáchal. Po zbytek večera se už řešilo jenom to, že si nechávám zdát o tchyni...

Další dny byly ještě horší. Kluci se přeháněli v tom, kdo mi pošle vtipnější hlášku o tchyni nebo obrázek starší ženy v erotické póze. Začínám uvažovat, že v pátek na pivo nepůjdu. Mám tušení, že naživo to s kluky bude ještě horší.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články