Linda (45): Tchán byl vždycky na ženský, ale teď už překročil všechny meze. Začal vyjíždět po mé dceři

Linda (45): Tchán byl vždycky na ženský, ale teď už překročil všechny meze. Začal vyjíždět po mé dceři
Zdroj: Freepik

Linda je podruhé vdaná a konečně nalezla štěstí. Kazí jí to jenom tchán Vlasta. Ten totiž má pověst chlípníka, který se zrodil jen pro svádění žen. Nyní má ve svém hledáčku Lindinu pubertální dceru Kláru.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 09. 02. 2023 10:00

Jsem podruhé vdaná a skoro bych mohla říct, že i šťastně, nebýt tchána Vlasty (60). O něm je velmi dobře známo, že je hodně na ženský. Sama jsem to několikrát pocítila. Ovšem teď si jako oběť vybral moji dceru Kláru (16), kterou mám z prvního manželství. Má podivné narážky, které se mi ani trochu nelíbí.

Tchán je chlípné prase

Se svým druhým manželem Daliborem (40) se znám už dlouho, ale svoji jsme teprve tři roky. Musím říct, že Dalibor je oproti bývalému manželovi skvělý chlap, který ví, co to znamená mít rodinu. Moji dceru Kláru přijal jako vlastní a panuje mezi nimi velmi hezký vztah. Já si zase našla cestu k jeho synovi Tomášovi (12), který je pro otce pýchou.

Štěstí mi kazí jen tchán Vlasta. Je to chlípný slizoun, který si o sobě myslí, že je snad Casanova. Uznávám, že na svůj věk vypadá víc než dobře a někdo by mu klidně mohl hádat o deset let míň. To je asi jediná hezká věc, co o něm dokážu říct.

Pro mě je to prase, které slintá po každé sukni a snaží se všem ukázat, že na to ještě má. Nedivím se, že ho manželka opustila. Ani já bych nechtěla snášet to, jak mi manžel na každém rohu někoho svádí. Je jen zázrak, že manžel jeho povahu nezdědil. Dokonce mi i sám říká, jak otce trefně odpálkovat. A dává mi zelenou k tomu, abych ho poslala do háje.

Tchán si dělá zálusk na moji dceru

Sama sebe ubráním, ale horší je to s mojí dcerou Klárou. To, že je vážně krásná, neříkám jen jako její matka. Ale i jako žena, která ví, co se mužům líbí. Její drobnou postavu s dlouhými kadeřemi a velikými modrými kukadly prostě nikdo nepřehlédne. Jsem si plně vědoma, že je potřeba ji chránit. A to bohužel i před vlastní rodinou.

Tchán se totiž nestydí ty svoje fígle a sexuální narážky používat i na Kláru. Poprvé jsem si jeho pokusů všimla loni v létě. Seděli jsme všichni u bazénu a Vlasta mohl na Kláře oči nechat. Kdykoliv se zvedla z deky a šla do bazénu, už za ní slídil. Dcera, jakožto puberťačka, tedy v tom nejhorším věku, jeho vtípkům přitakávala. Vlasta si pak nenechal ujít příležitost říct mi, jak je svůdná a krásná dívka.

„Ani na to nemysli. Je to ještě dítě," zuřila jsem. Neboj se, je to přece moje vnučka," usmíval se. Pak už využil každé chvíle, kdy na ni mohl něco zkoušet. Musela jsem si o tom s Klárkou promluvit a říct jí, aby si na něj dávala pozor. Zdálo se, že tomu příliš nerozumí. Nedokázala pochopit, jak by ji mohl svádět nevlastní děda.

Dceru musím chránit před tchánem

Kdykoliv se máme s Vlastou vidět, jsem ve střehu. Je mi totiž úplně jasné, že muž jako on si nenechá ujít žádnou příležitost, jak se nějaké ženě či dívce podívat pod sukni. Dalibor mi dal bohužel za pravdu a vlastně mi řekl, abych si na dceru dávala pozor. Současně přislíbil, že si s otcem promluví a dá mu jasně najevo, že už to přehání.

Vzhledem k tomu, že cítím, že je Klárka v ohrožení, udělám jistá opatření. To nejzásadnější bude spočívat v omezení kontaktu s Vlastou. Pokud by to nepomohlo, sáhnu po ostřejším řešení...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články