Luboš (38): Sám jsem chtěl, aby si manželka dopřála nová prsa. Teď bych dal cokoliv, aby měla ta původní

Luboš (38): Sám jsem chtěl, aby si manželka dopřála nová prsa. Teď bych dal cokoliv, aby měla ta původní
Zdroj: Unsplash

Luboš už se nemohl dívat na to, jak je jeho manželka Gábina po kojení tří dětí nešťastná ze svých prsou. Luboš jí zaplatil plastickou operaci. Gábině se vrátilo sebevědomí a je zase spokojená. Teď ale trpí Luboš. Nová prsa se mu totiž nelíbí.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 07. 01. 2023 10:00

Manželka Gabriela (35) si poslední dva roky stěžovala na svá prsa. Přišla jí bez tvaru, povislá a hodně ji to trápilo. Sám jsem jí podsunul myšlenku nových ňader. Teď je má a konečně je sama se sebou spokojená. To já s nimi mám problém. Zjistil jsem, že se mi vůbec nelíbí. Mnohem raději jsem měl ta původní.

Žena byla nešťastná ze svých prsou

Na tom, že Gábina nebyla spokojená se svými prsy, mělo veliký podíl kojení tří dětí. Ty z pevných prsou udělaly dva vytahané vaky. Tak hanlivě jim dlouho říkala sama manželka. Po prvním dítěti si myslela, že to spraví cvičení. Sotva se do něj pustila, zjistila, že je podruhé těhotná. Zatímco první dítě kojila sotva půl roku, druhé rok a půl.

Když odstavila druhé dítě, začalo období slzavého údolí. „Podívej se na moje prsa. Vypadají jako vemena," litovala se. Mně to tak nepřišlo. Byla o něco větší než před otěhotněním. Takže jsem byl vlastně rád. A to, že nebyla tvrdá, tak to mi vážně nevadilo.

Chápal jsem však chmury své ženy. Byla zvyklá na něco jiného. Ta její „vemena" ji trápila. Po třetím dítěti si slíbila, že udělá všechno pro to, aby se její prsa vrátila do původního stavu. Hledala dostatek informací, jak získat zpět svá ztracená pevná prsa.

Manželčina nová prsa se mi nelíbí

Chodila rok pravidelně plavat. Právě tento sport sliboval zpevnění prsou. Po večerech je masírovala (někdy tuto příjemnou záležitost přenechala mně) a mazala speciálními krémy. Bohužel se kýžený efekt asi nedostavil. Neuniklo mi, že přestala nosit trička s výstřihem. Styděla se za svůj dekolt. Bylo mi Gábiny líto a chtěl jsem jí pomoct.

Otevřeně jsme to spolu řešili. Sám jsem se nabídnul, že jí zaplatím plastickou operaci. Udělalo jí to radost a my začali shánět kliniku. Věci šly docela rychle a manželka měla do tří měsíců nová prsa. Po sundání stahovacích obvazů jsem je mohl konečně spatřit.

Nadšení se ale nekonalo. Manželka si totiž nechala prsa zvětšit o jednu velikost. Mají tvar, zmizely žíly, ale mně se nelíbí. Když jsem se jich měl poprvé dotknout, dalo by se říct, že jsem se zdráhal. Cítím v tom veliký rozdíl. Neumím se z nich radovat. O mě tu samozřejmě nejde. Tady se hrálo o manželčinu spokojenost. Znovu se jí vrátilo sebevědomí a je to znát.

Manželce nesmím říct pravdu

Nejtěžší moment jsem zažil ve chvíli, kdy položila tu zákeřnou otázku: „Miláčku, líbí se ti?" Napjatě čekala pochvalu. A jak asi správně tušíte, zalhal jsem. Kdybych jí řekl, že se mi nelíbí a mám pocit, že k ní ani nepasují, zničilo by ji to. Musím se nad to povznést a radovat se z toho, že je Gábina spokojená.

Na ta prsa si určitě časem zvyknu. Jen jsem s touto variantou asi nepočítal. Který chlap by nebyl rád, že má jeho žena krásná veliká a pevná prsa? Já jsem holt asi na ta vemena...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články