Lucka (34): Táta mi dohodil místo u sebe ve firmě. To ovšem ještě netušil, co na něj kvůli tomu praskne

Lucka (34): Táta mi dohodil místo u sebe ve firmě. To ovšem ještě netušil, co na něj kvůli tomu praskne
Zdroj: Freepik

Táta dohodil Lucce místo ve své firmě. To však mladá žena ještě netušila, co díky tomu odhalí. Zatímco doma se její otec choval jako vzorný manžel, v práci se měnil v Casanovu.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 04. 10. 2021 15:06

Když jsem před časem dostala výpověď, bála jsem se, jak si v této době najdu dobrou práci. Táta mi nabídl, že u nich ve firmě je zrovna volné místo. Neřešila jsem, že budeme spolu budeme dělat pod jednou střechou, a poslala osobářce životopis. Táta zatahal za provázky a já mohla nastoupit.

Táta osahával mladou fakturantku

Otec pracuje ve firmě, která se zabývá výrobou automobilových součástek. Zastává pozici SAP konzultanta. Dělá tam desítky let a stále patří k nejlepším. Já nastoupila na místo personalistky. Zatímco jsem se rozkoukávala, táta dohlížel, abych mu tam nepošpinila jméno.

,,Když budeš nabírat někoho k nám na adminu, chci vidět životopisy, kde jsou fotografie,“ kladl mi na srdce a já nechápala, o co mu jde. ,,Jasně, tati, spolehni se,“ ujistila jsem ho. Praxi v oboru mám letitou, takže jsem se zajela skutečně rychle. S tátou jsem do přímého kontaktu přišla málokdy. Potkávali jsme se jen na chodbách či v kuchyňce.

Právě tam jsem ho poprvé viděla, jak osahává mladičkou fakturantku. Byla opřena o kuchyňskou linku a táta jí nenápadně zajížděl rukou pod sukni. ,,Za hodinu se sejdeme ve skladu,“ zašeptal jí oplzle do ucha. Já se rychle vytratila, aby nevěděl, že jsem ho viděla. ,,Snad se mi to celé jen zdálo,“ pronesla jsem cestou do kanceláře.

Pokaždé jsem ho viděla ve společnosti jiné ženy

Nedalo mi to a za hodinu jsem šla do skladu. Hledala jsem tátu a tu mladou cácoru. Našla jsem je velmi dobře ukryté. Soňa klečela, zatímco táta si užíval její zkušenosti v oblasti orálního sexu. ,,Já se snad pozvracím,“ blesklo mi hlavou a utíkala jsem pryč. ,,To bych do táty teda neřekla.

Pár týdnů jsem se tátovi vyhýbala. Pak za mnou sám přišel. ,,Tak jak to jde?“ oslovil mě u mého pracovního stolu. ,,Už jsi vybrala někoho na pozici recepční? Ukaž, co tady máš,“ začal se hrabat v papírech. ,,Nech to na mně, tati,“ odsekla jsem a požádala ho, aby odešel. ,,To je mi teda vděk,“ práskl dveřmi.

Jiný den jsem viděla, jak má táta v kanceláři jinou oběť. Jiřina mu v předklonu něco vysvětlovala a táta jí lačně zíral do výstřihu. Nešlo si nevšimnout, že jí přitom rukou hladí zadek. ,,Že ti není hanba. Co máma proboha?“ nadávala jsem za okny kanceláře. Vlastně pokaždé, když jsem tátu někde zahlédla, byl ve společnosti nějaké ženy. Najednou jsem ho viděla ve zcela jiném světle.

Ví, že jsem ho odhalila, a dal mi nůž na krk

Bylo mi z něj na nic. Nejhorší bylo předstírat, že nic nevím. Čekala nás rodinná oslava. Mamka měla narozeniny. Sešlo se pár příbuzných a posedělo se. Táta se k mamce choval hezky. Přesně tak, jak si to pamatuji z dětství. Nechápala jsem, jak ji může denně podvádět, a pak se tvářit, jako že se nic neděje.

Zjevně mě jedna z jeho slepiček při jednom jejich dostaveníčku zahlédla a řekla tátovi, že vím, co dělá. Ten mi dal nůž na krk. ,,Zkus mamce něco říct a bude zle. Věnuj se své práci a o mně doma pomlč. Je ti to jasný?“ postavil mě před hotovou věc. Ani nevím, zda bych to mamce dokázala říct. Vzít jí iluze, za koho je třicet let vdaná. Nicméně můj vztah s tátou se rapidně zhoršil.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články