Marek (32): S přítelkyní jsme poskytli azyl její sestře. Po půl roce se dopustila naprosté nehoráznosti

Marek (32): S přítelkyní jsme poskytli azyl její sestře. Po půl roce se dopustila naprosté nehoráznosti
Zdroj: Freepik

Ve vztahu může dojít během let ke spoustě neshod. Ať se týkají financí, práce, kamarádů nebo příbuzných. Marek byl se svojí přítelkyní šťastný do doby, než u nich začala bydlet její sestra.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 03. 09. 2022 13:00

Se Zuzkou (30) chodím už čtyři roky a byl jsem ve vztahu celou tu dobu spokojený. Zuzka je naprosto úžasná holka. Hezká, chytrá a dokáže mě svým smyslem pro humor vždycky rozesmát. Proto je mi líto, co se teď mezi námi děje.

Přítelkyně u nás nechala bydlet svou sestru

Po dvou letech chození jsme si se Zuzkou našli třípokojový byt v Brně a nastěhovali se do něj. Když jsme si ho pronajímali, moc se nám líbil právě kvůli tomu pokoji navíc. Oba jsme z něj chtěli udělat pracovnu a pak jednou by z něj třeba mohl být dětský pokoj.

Poslední půlrok má ale úplně jiné využití. Je tam nastěhovaná Zuzanina starší sestra Katka (32). Když za mnou před šesti měsíci Zuzka přišla s prosbou, že její sestra se zrovna rozešla s dlouholetým přítelem a nemá kde bydlet, okamžitě jsem souhlasil, že jí poskytneme dočasný azyl.

Katka se u nás začala chovat jako doma

Bohužel, to nebyl dobrý nápad. Katka není jako Zuzka. Jsem z ní na prášky a dal bych cokoliv za to, aby se odstěhovala, protože její přítomnost v našem bytě mě ubíjí.

Katka je roztahovačná, nepříjemná osoba, která má obrovské ego a o všech ostatních si myslí, že jí nesahají ani po kotníky. Upřímně se divím, že s ní vůbec někdy někdo chtěl chodit. Za celou dobu, co s námi bydlí, nám ani jednou nepoděkovala, že jsme jí pomohli v těžké chvíli. Místo toho nás jenom otravuje svými řečmi a chová se, jako by jí u nás všechno patřilo.

Začínáme se s přítelkyní hádat kvůli její sestře

Se svým pokojem si může Katka dělat, co se jí zlíbí. Vystěhovali jsme všechen nábytek, co jsme tam měli, a nechali ho jen pro ni. Jí to ale nevyhovuje a přijde jí to málo. Před týdnem se začala roztahovat do obýváku. Vyházela mi moje věci. V jedné z poliček jsem měl všechny svoje oblíbené knihy, Katka se ničeho neštítila, vytáhla je, dala do krabice a nahradila je svými krámy.

Nemohl jsem uvěřit, jak si to jen mohla dovolit. „Chci, aby co nejdřív odešla,“ křičel jsem na Zuzku, když jsem zjistil, co mi její sestra provedla. „Vždyť víš, že nemá kam jít, nemůžu ji vyhodit,“ odpověděla mi. Mrzí mě, co se děje, Katka nám ničí vztah se Zuzkou. Pokud se brzy neodstěhuje, nevím, jak to dopadne.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články