Oldřich (36): Manželka má i rok po porodu problémy s milováním. Stydí se za svoje tělo

Oldřich (36): Manželka má i rok po porodu problémy s milováním. Stydí se za svoje tělo
Zdroj: Freepik

Olda se marně snaží přesvědčit svou manželku Sabinu, že je pro něj stále přitažlivá. Co Sabina porodila, odpírá mu sex. Důvodem je, že se stydí za sebe a svoje tělo. Olda by jí rád vysvětlil, že nemá důvod, ale ona mu nevěří.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 29. 03. 2023 10:00

Už téměř rok máme s manželkou Sabinou (33) problémy v posteli. Tvrdí, že se po porodu za sebe stydí a nedokáže se během milování uvolnit. Mně přijde pořád krásná a přitažlivá, ale ona tomu bohužel nevěří. A tak mi odpírá sex.

Manželka se za sebe stydí

Mrzí mě, jak to teď Sabina má. Co se z ní stala maminka, její ženské sebevědomí šlo do kopru. Ona, která si vždy potrpěla na svoji pevnou sportovní postavu, si teď zoufá. Během těhotenství nabrala přes 20 kilo. A zhruba polovina z toho ji tíží dodnes. A to nám dělá v manželství neplechu.

Nikdy před tím jsme v posteli neměli problémy. Sabina si ale nyní myslí, že už pro mě není přitažlivá a téměř rok mi odpírá sex. Milovali jsme se asi až čtyři měsíce po porodu. Za úplné tmy a musela mít na sobě alespoň tričko. Nesměl jsem se dlouze dívat, nebo se na některých místech zbytečně dlouho zdržovat.

Zatímco já jsem si to užil, Sabina běžela do koupelny, kde plakala. Našel jsem ji tam jako hromádku neštěstí a zjišťoval, co se děje. Přiznala se, že se za sebe stydí a má strach, že už pro mě není sexy. I když jsem se ji snažil přesvědčit o opaku, nevěřila mi. Tvrdila, že to říkám jen ze slušnosti.

Nesmím se jí pomalu ani dotknout

Když přestala kojit, rozhodla se pro lepší životosprávu a víc pohybu. Já ji v tom podporoval, ale ne proto, že bych si myslel, že je tlustá. Jen jsem jí chtěl dát najevo, že táhneme za jeden provaz. Nebudu lhát, doufal jsem, že když bude se sebou víc spokojená, i já si přijdu na své. Podle všeho Sabina shodila pět kilo a pár centimetrů, ale pořád to pro ni není dostačující.

Spíme spolu sotva jednou měsíčně. Sex je celý v křeči. Pořád mě okřikuje, abych ji nehladil na břiše či na stehnech. Vlastně se to vždycky snaží mít rychle za sebou. Já se jí dotýkám záměrně. Hlavně proto, že mě skutečně stále přitahuje a její tělo zbožňuji.

Přeji si, aby nabrala zpět své ztracené sebevědomí a věřila si. Když se jí dotýkám, chci, aby jí to bylo příjemné a uvědomila si, že se nemá za co stydět. Přivedla na svět dítě, to si muselo vybrat nějakou daň. Je na sebe prostě příliš tvrdá.

Chci, aby si sex také užívala

Už mě nebaví sex potmě a v oblečení. Nechápu, že se přede mnou po tolika letech stydí. I kdyby měla sto kilo, pořád ji budu milovat. Snažím se najít nějaký způsob, jak ji přesvědčit, že se nemusí stydět. Tolik bych si přál, aby to bylo zase jako dřív a sex pro ni nebyl utrpením.

Už ani já nemám tolik chuť se milovat. Dělá to jenom kvůli mně, což mi nevyhovuje. Chci, aby z toho také něco měla. Nemám zdání, co by to spravilo. Brzy bude mít narozeniny, tak si říkám, že bych jí třeba zaplatil liposukci, o které mluví... Jen se bojím, aby si to špatně nevyložila a já jí ještě nepřitížil. Fakt nevím, jak jí to sebevědomí zase zvednout.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články