Pavel (23): Myslel jsem, že můj šarm je neodolatelný, ale pak přišla studená sprcha. A hned dvakrát

Pavel (23): Myslel jsem, že můj šarm je neodolatelný, ale pak přišla studená sprcha. A hned dvakrát
Zdroj: Freepik

Pavel měl pověst svůdníka. Jednoho dne se s kamarády vsadil, že dokáže ulovit atraktivní Simonu, kterou si vyhlédl v klubu. Sázku prohrál. Daleko hůř mu však bylo o pár dnů později, kdy mu jeho starší bratr představil svoji novou přítelkyni...

Jan Švanda
Jan Švanda 18. 12. 2022 07:00

Když mi bylo devatenáct, vedl jsem celkem promiskuitní život. Nechtěl jsem se nijak vázat a jenom si užíval. Holky jsem často střídal a sváděl. Spadeno jsem měl mimo jiné také na Simonu (24).

S kamarády jsem uzavřel sázku

Byla to hotová dračice s velkým poprsím a sexy figurou. Často chodila do jednoho klubu, do kterého jsme s kamarády Markem a Petrem vyráželi víkend co víkend. Byli jsme z ní všichni paf, hlavně já. Toužil jsem po ní a jednoho dne jsem s kluky uzavřel sázku. Když tuhle rošťandu dokážu sbalit, dostanu od nich basu šampaňského. Pokud ne, přinesu jim basu já. Vůbec jsem si nepřipouštěl, že bych neuspěl. Byl jsem docela pohledný mladík, nebo alespoň tak o mně jiní mluvili. Každopádně jsem sršel sebevědomím a věřil si.

Simona se tři týdny v klubu vůbec neobjevila, ten následující jsem už měl štěstí. Oslovil jsem ji a snažil se zaujmout. Zkusil jsem na ni různé fígle, ale marně. Byla nedobytná jako dobře opevněná tvrz. Navíc jsem to na závěr pořádně schytal. „Hele, frajere, nech mě už na pokoji a vypadni,“ odpálkovala mě razantně.

Bylo mi jasné, že u ní nemám šanci. Štvalo mě to v tu chvíli strašně. Ne proto, že musím provětrat peněženku a kámošům přinést lahve šumivého moku. Tuhle kočku jsem prostě chtěl mít za každou cenu. Další zářez na pažbě, tentokrát ale velmi cenný.

Šok při rodinné sešlosti

Ještě větší potupu jsem ovšem zažil záhy. Bydlel jsem tehdy s rodiči. Jedináček nejsem, mám o osm let staršího bratra Dominika, který je povahově přesně opačný typ než já. Bydlí už ve vlastním bytě. Máma mi pár dnů po neúspěchu se Simonou řekla, že k nám Dominik přijde na večeři. S bráchou jsem měl dobrý vztah, byť mezi námi byl velký věkový rozdíl. Ale když jsem se narodil, pasoval se do role mého ochránce. Byl to můj velký fajn bráška.

S mámou se domluvil, že přijde v šest. Na hodinách svítilo 17:50, když mi máma najednou oznámila, že nepřijde sám. „Má nějakou novou známost,“ špitla mi do ucha. Zbystřil jsem a byl hodně zvědavý. Když zazvonil u dveří, šli mu máma s tátou otevřít, zatímco já zůstal sedět v obýváku na gauči, abychom se tam všichni netísnili. V předsíni se chvíli zdrželi a seznamovali se. Pak Dominik rozrazil dveře obýváku a zvolal: „Čau, brácho, jak je?“ Nadšeně jsme se zdravili a objali. „Pojď, představím tě,“ vzal mě kolem ramen a já byl rád, že uvidím jeho novou slečnu. Jenže když jsem ji spatřil, sevřely se mi půlky. Byla to Simona!

„To je Simona a tohle je můj bráška Pavel,“ ujal se představování Dominik. „Nooo, my se trochu známe, že?“ vypálila na mě Simona, která mě okamžitě poznala. Mlčel jsem, když do toho vstoupil Dominik. „Cože? A odkud?“ vyptával se. Stál jsem jako sloup. A než jsem mu stačil odpovědět, Simona se znovu chopila slova. „Tvůj brácha mě nedávno balil v klubu, víš…“ mrkla na mě. „Ale neboj, k ničemu nedošlo, já ho pořádně zpražila. Viď, Pavle?“ podívala se na mě přísně. Máma s tátou se v tu chvíli začali mohutně smát. „Tak ty mi svádíš moji holku, jo?!?“ obořil se na mě Dominik. Ale řekl to spíš v žertu, byl v klidu. Zato mně bylo trapně. Vůbec jsem nevěděl co říct…

Prošla testem věrnosti

Zatímco všichni se celý večer dobře bavili, já seděl v křesle a ani nedutal. Při odchodu jsem si se Simonou podal ruku. „Tak se měj hezky, Pavle,“ řekla. „A polepši se!“ dodal bratr s úsměvem na rtech. Zabouchli dveře a já se hrozně červenal.

V noci jsem toho moc nenaspal a druhý den bráchovi volal. Omlouval jsem se, ale Dominik byl úplně v pohodě. Měl radost, že Simona zdárně prošla testem věrnosti. Chodí spolu dodnes a já si užívám také první vážný vztah. Randíme spolu už dva roky a je nám krásně. Nejvtipnější ale je, že se také jmenuje Simona.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články