Pavlína (43): Po mužově nevěře mi zůstal suvenýr. Přesto jsem učinila nečekaný krok

Pavlína (43): Po mužově nevěře mi zůstal suvenýr. Přesto jsem učinila nečekaný krok
Zdroj: Freepik

Nevěra je věc, která do vztahu nepatří. Pavlína si s ní užila víc než dost. To, že je jí manžel nevěrný, zjistila velmi nepříjemným způsobem. A následky si z toho nesla dlouho.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 12. 01. 2022 08:00

I když už jsem z nejhoršího venku, musím si pořád klást otázku, proč zrovna já. Proč zrovna mně se dějí takové věci. Manžel mi nasadil parohy v podobě nevěry. Jenže to není všechno. Nejenomže jsem mu na ni přišla sama, ale ještě jsem kvůli ní bojovala s nepříjemnou nemocí.

Manžel mě nakazil pohlavní nemocí

Upřímně si myslím, že bych na to, že mě Libor (46) podvádí, asi ani nepřišla. On se prozradil tak trochu sám. Náš sexuální život za poslední roky nepařil zrovna k aktivním. Spávali jsme spolu podle toho, jak Bůh dal. Když nebyly děti doma, nebo když jsme se trochu víc napili a byla na sex chuť.

Myslela jsem si, že v našem věku je nižší frekvence sexu normální. Přeci jenom nejsme žádní mladící, co si to musejí rozdávat každý den. Libor se choval pořád stejně, neměla jsem ponětí, že si užívá někde jinde. Musím uznat, že to dělal rafinovaně. Bohužel, přepočítal se v jedné věci. Sám nevěděl, že jeho kořist je zjevně promiskuitní.

A tak se od své milenky nakazil chlamydiemi. Neměl šanci to poznat, protože on sám žádné příznaky neměl. Vše vyplavalo na povrch, až když mě nakazil. Jako na potvoru jsme spolu spali těsně po tom, co byl s ní. Když mě začalo pálit močení a dostavil se neznámý výtok, musela jsem navštívit gynekologa.

Gynekolog mi naznačil, kde jsem k ní přišla

Kladl mi dost nepříjemné otázky, a to zejména na téma mých sexuálních partnerů. ,,Sexuální život vedu jen s manželem a to spíš ne, než jo,“ reagovala jsem jízlivě. ,,No, jde o to, že máte pohlavní nemoc, chlamydie,“ odvětil. Gynekolog byl tak laskav a vysvětlil mi, oč kráčí.

,,Přenáší se nechráněným pohlavním stykem,“ řekl a mně málem vypadly oči z důlku. ,,Takže manžel to má také?“ zajímalo mě. ,,No, od něj to pravděpodobně máte, pokud je to skutečně váš jediný sexuální partner,“ sdělil mi lékař opatrně. Zbytek příběhu jsem si mohla snadno domyslet. Dostala jsem antibiotika a instrukce, jak se dál léčit.

První, co jsem doma udělala, bylo, že jsem urputně na internetu dohledávala, co že to mám za nemoc a kde k ní přišel manžel. Zjistit to nebylo nic těžkého. ,,Takže on spí s někým jiným,“ uzavřela jsem svoje pátrání. Musela jsem si v hlavě srovnat, jak s tím chci naložit. ,,Vždyť to bude znamenat jediné,“ mumlala jsem si a představila si soudní tahanice.

Manžel slíbil, že poměr ukončí

Potlačila jsem v sobě prvotní vztek. Před manželem jsem vše zamlčela a doufala, že budu schopna vedle něj dál žít a dělat, že se nic nestalo. Jasně, ta informace, že s někým spí, mi stále vyskakovala v hlavě. Já ale věděla, že se nechci rozvádět, všechno rozbíjet. Obhajovala jsem si to tím, že kdo dneska nepodvádí, tak vlastně lže.

Netrvalo to dlouho a já opět trpěla stejnou pohlavní nemocí. To už na mě bylo příliš a udeřila jsem na Libora. Ten chvíli zapíral, jak jinak. Proč by se měl přiznávat, když jsem neměla jediný důkaz, mimo svou nemoc? Dokonce to chvíli hrál tak, že já spím s někým jiným a ten někdo mě nakazil. Nakonec ho dohnalo svědomí a přiznal se. Ještěže to udělal, protože jinak bych do rozvodu šla a nečekala na vysvětlení. Náš vztah svojí nevěrou zásadně naboural. Věřím jeho slibu, že poměr ukončil. No, co mi také zbývá.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články