Sára (38): Manžel si našel novou práci, když jsem zjistila, kdo je jeho klientela, začala jsem žárlit

žena
Zdroj: Freepik.com

Sára vždy svého manžela podporovala, ať už se rozhodl pro cokoliv. Měla ho ráda a roky manželství jí daly jakýsi mylný klam toho, že už se o něj nemusí bát a pro žárlivost není místo. Spletla se a nyní po tom, co Milan pracuje jako masér v jedné ženské posilovně, zbystřila a více si ho hlídá. Má skutečně důvod k žárlivosti?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 10. 08. 2020 08:00

Můj manžel Milan (42) se vždy živil jako masér. Vzhledem  k tomu, že k němu chodili skoro pořád stejní lidé, nějak jsem neměla potřebu žárlit nebo se strachovat, koho má pod rukama. Měl v pronájmu jednou malou místnost ve fitness centru, které ale bohužel musela svoji provozovnu zavřít, a tak se Milan ocitl bez práce.

Snaha mu přinesla ovoce velmi rychle

Milan musel začínat zase od nuly a shánět prostor, kde by o jeho masáže měli zájem, a hlavně znovu si získat patřičnou klientelu, aby si vůbec vydělal. Nelenil jediný den, posílal svoji nabídku masáží do různých sportovních areálů, zkoušel fitness centra, volal, zkrátka se snažil všemi směry. Jeho snaha se mu vyplatila a já se ho snažila maximálně podporovat. Po 14 dnech se ozvalo jedno fitness centrum, že by se jim masér hodil, že se klienti dost často ptají, zda mají maséra v nabídce.

Milan se nemohl dočkat, tato práce ho skutečně naplňuje, má můj obdiv, mně by vadilo denně sahat na cizí lidi a ještě poslouchat jejich vzdychání, jak je to příjemné.

Důvěřuj, ale prověřuj

Hned první den přišel domů velmi nadšený, že to vypadá na dlouhodobý pronájem a o masáže je tam skutečně veliký zájem. Už teď má plný kalendář. Jeho radost byla i moje radost. Ovšem do doby, než jsem zjistila, která skupina lidí je jeho největší klientelou.

Jednalo se o ryze ženské fitness. Vlastně můj Milan tam byl jediný muž. Jednou jsem si řekla, že si do té posilovny také zajdu zacvičit, líbil se mi nápad, že tam budou jen ženy a nebude mě okukovat nějaký nafoukaný svalovec.

Nečekala jsem, že i po 13 letech manželství jsem schopna na Milana žárlit. Posilovna byla plná samých mladých holek. Představa, že se mu na lehátku střídá samá taková mladá hubeňourka, mě doslova ničila.

To musela být pro Milana úplná slast, protože v minulé práci k němu chodily spíše starší ženy, takže jsem se nemusela bát, a hlavně i muži. Teď jsem každý den jak na trní a hned se ve dveřích ptám, kdo byl dnes na masáži a jaké to bylo.

Muž rychle pochopil, že žárlím, dělá mu to dobře. Denně mě ale při odchodu políbí, řekne mi, že mě miluje a nemám se čeho bát. Tak nevím, asi jsem fakt jen žárlivka, co se o muže bojí, protože ho má ráda…

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články