Šarlota (35): Přítel zjistil, že jsem mu nevěrná s jeho vlastním synem. Reagoval na to ovšem poněkud nečekaně

Šarlota (35): Přítel zjistil, že jsem mu nevěrná s jeho vlastním synem. Reagoval na to ovšem poněkud nečekaně
Zdroj: Freepik

Šarlota žila pět let ve spokojeném vztahu se starším mužem. Byla skálopevně přesvědčená o tom, že ho moc miluje. To se změnilo ve chvíli, kdy se ze světa vrátil jeho syn.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 14. 06. 2021 10:00

Žiji pět let s mužem, který je o 25 let starší než já. Bohdan je povahově hodně blízký mému otci, kterého jsem před sedmi lety navždy ztratila. Ještě donedávna jsem byla přesvědčená, že ho miluji.

Starší přítel mi velmi imponoval

Bohdan mě celé roky rozmazluje. Kdyby mohl, na rukou mě nosí. Všude se mnou chlubí. Nikdy předtím jsem se takhle skvěle vedle jiného muže necítila. Od začátku bylo jasné, že my dva spolu mít děti nebudeme. Vzhledem k Bohdanově věku by to už asi stejně nešlo. A já po dětech nikdy netoužila.

Žili jsme si spokojeně v našem hnízdečku lásky a užívali si života. Já do světa křičela, jak jsem šťastná. Moje matka mi vztah s o tolik starším mužem rozmlouvala. Měla to ale marné. Já byla přesvědčená, že Bohdana miluji a budu s ním celý život. Matka se bála toho nejhoršího a pořád mi to připomínala: ,,Vždyť umře dřív než ty. Pak si budeš vyčítat, že nemáš ani děti a jsi sama.“

Hádat se s ní nemělo smysl. Stejně jsem si to dělala podle sebe. Věděla jsem, že přítel má syna, který žil roky v Americe. Vždyo něm mluvil s láskou a byl na něj moc pyšný. Daniel (36) se chystal vrátit do Čech a zůstat už napořád. Jeho první kroky vedly za otcem. Bylo to láskyplné shledání.

Představil mi svého syna

Přítel mě představil jako lásku svého života. Při podávání ruky s Danem mi ale zatrnulo. Projelo mnou neznámé vzrušení a zvědavost. Naše pohledy se na několik okamžiků setkaly. Doufala jsem, že na mně není nic znát. Bohdan nabídl synovi, aby u nás dočasně bydlel, než se rozkouká. Místa bylo dost, takže v tom nebyl problém.

Už ze začátku jsme na sebe doma neustále naráželi. Jeho přítomnost mi vždy rozproudila krev. Byl svému otci dost podobný. Šarm a přirozený intelekt podědil právě po něm. Byla to vlastně Bohdanova mladší kopie. Když kolem mě prošel, byla jsem vzrušená a připravená páchat nekalosti. Zcela nevinně jsme spolu začali trávit čas.

Šli jsme jen tak na procházku, nebo si doma otevřeli láhev vína. Ani jeden z nás nahlas nemluvil o tom, co se děje. Já už měla jasno. Byla, vlastně ještě jsem do Dana zamilovaná. Na svého přítele jsem se začala dívat jinak. Najednou jsem i já viděla, že náš věkový rozdíl nás jednoho dne dostihne. Více jsem vnímala jeho stařecké neduhy.

Přítel nám dal požehnání

Jednoho dne se stalo něco, co se asi stát mělo. Daniel využil situace, kdy nebyl jeho otec doma, a přišel za mnou do kuchyně se slovy: ,,Už to napětí nemohu vydržet. Hrozně tě chci.“ Poté mě políbil tak, že se mi podlomila kolena. Hladil moje tělo, jako bych byla bohyně. Během toho jsem pronesla: ,,Co když přijde Bohdan?“ Zarazil se a povídá: ,,On stejně tuší, že mezi námi něco je.“

Pomilovali jsme se. Daniel chtěl, abychom to Bohdanovi řekli. Neuměla jsem si představit, jaká bude jeho reakce. Sama před sebou jsem si najednou přišla hrozně. Tutlali jsme to ještě čtvrt roku. Pak už se to nedalo vydržet. Bohdan zareagoval nečekaně: ,,Tušil jsem to. Nebudu vám bránit. Musíte mi ale slíbit jedno. Budete spolu mít děti. Chci být dědeček. Budeš skvělá máma, Šájo.“

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články