Soňa (27): Myslela jsem, že přítel bere náš vztah vážně. Dokud jsem nezaslechla jeho rozhovor s kamarády

Soňa (27): Myslela jsem, že přítel bere náš vztah vážně. Dokud jsem nezaslechla jeho rozhovor s kamarády
Zdroj: Freepik

Mít vážný vztah znamená hodně, a pokud někomu otevřete srdce, chcete od něj, aby s vámi jednal na rovinu. Soňa brala vztah s novým přítelem vážně. Když se náhodou dozvěděla, že on to tak nemá, velmi ji to mrzelo.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 01. 08. 2023 07:00

S Vilémem (29) jsem chodila tři měsíce, byly to krásné tři měsíce, které jsem si opravdu užila. Vilém je sympatický, vtipný a hezký. Za čas, který jsem s ním trávila, jsem byla opravdu vděčná. Zdálo se mi, že jsme si sedli ve všech směrech.

Malovala jsme si budoucnost růžově

Měli jsme podobný smysl pro humor, zajímala nás podobná témata a neexistovala mezi námi trapná chvíle ticha. Bylo to, jako bychom se znali odjakživa. Náš vztah jsem proto od začátku brala vážně. Svěřovala jsem se Vildovi se všemi problémy, nic jsem mu netajila a doufala jsem, že to má se mnou stejně.

Před pár dny jsem se ale dozvěděla, jak naivní jsem byla. Myslela jsem, že můžeme přemýšlet o společné budoucnosti – bydlení, dětech, rodině… Ale ukázalo se, že jsem se opravdu hodně přepočítala.

Čekalo mě setkání s kamarády

Vilémovo pozvání na setkání s jeho kamarády jsem si vyložila tak, že chce udělat další krok – seznámit mě se svými nejbližšími. Moc jsem se těšila, protože o jeho kamarádech jsem toho už spoustu slyšela, a tak jsem se nemohla dočkat, až je poznám. Doufala jsem, že se jim zalíbím a vezmou mě do party.

Byli jsme na pátek pozvání do restaurace, měli jsme tam rezervovaný stůl, bylo nás tam sedm a všichni se zdáli moc sympatičtí. Večer s nimi jsem si opravdu užívala, jídlo bylo dobré, víno, které Vilém objednal, taky, a já se postupně uvolnila.

Pomlouvá mě za zády

To nejhorší ale mělo přijít. Potřebovala jsem na záchod, a tak jsem se omluvila a odešla. Když jsem byla skoro u WC, uvědomila jsem si, že nemám kabelku, a tak jsem se vracela. Zpoza rohu jsem ale zaslechla, jak se o mně baví. Jedna z Vilémových kamarádek mu říkala, že jí přijdu sympatická. „Je s ní legrace, je moc hezká, hodíte se k sobě,“ řekla o mně. „Já upřímně nevím, jestli náš vztah bude mít dlouhého trvání. Někdy mi přijde nudná,“ řekl Vilém na to.

Nemohla jsem uvěřit tomu, co jsem slyšela. Já s Vilém plánuji budoucnost a on ani neví, jestli se mnou chce být. Kde se stala chyba? A ještě to, že o mně řekne, že jsem nudná? Nic horšího jsem snad nemohla slyšet. Doufala jsem, že je ke mně upřímný, tohle mě opravdu zaskočilo.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články