Tamara (27): Můj nový přítel hrozně smrdí a nemyje si ruce po WC. Doufám, že si domluvu vezme k srdci

Tamara (27): Můj nový přítel hrozně smrdí a nemyje si ruce po WC. Doufám, že si domluvu vezme k srdci
Zdroj: Freepik

Nový vztah má mnoho úskalí. Lidé se navzájem poznávají a zjišťují, jestli k sobě mohou být úplně otevření a upřímní. Slečna Tamara si našla nového přítele, který se jí hodně líbí. Jejich vztah má ale jeden velký háček, přes který se Tamara nemůže přenést.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 26. 10. 2022 18:00

S Rudolfem (30) jsme se poznali v baru. Zašla jsem s kamarádkami po práci na drink a Rudolf mě tam oslovil. „Jsi hrozně krásná. Mohl bych tě pozvat na skleničku?“ pronesl rázně.  

Líbil se mi 

Obvykle na mě tyto řeči nezabírají, ale Rudolf se mi líbil. Byl vysoký a svalnatý, hned na první pohled bylo vidět, že v posilovně musí trávit hodně času. A tak jsem jeho pozvání přijala. Strávili jsme spolu krásný večer, dobře se s ním povídalo. Ten večer jsem s ním neodešla domů.  

Všechno má své hranice a já jsem s ním nechtěla spát hned napoprvé. Proto jsem mu řekla, že jestli má o mě zájem, musí se snažit. Den na to mě pozval na další rande. Tentokrát jsme šli na procházku po městě. Dali jsme si první pusu a vypadalo to, že Rudolf mě nebude chtít jenom dostat do postele.

Strašně smrděl 

Na třetí rande jsem ho pozvala k sobě domů. Uvařila jsem večeři a těšila jsem se na Rudolfa. Když kolem osmé hodiny večer přišel, zděsila jsem se. Smrděl opravdu nehorázně. Byl to strašný puch. „Promiň, že jdu tak pozdě, jdu rovnou z tréninku,“ řekl mi. A mě bylo jasné, proč tak strašně smrdí. Určitě se zapomněl osprchovat.

Neřešila jsem to. Myslela jsem si, že to je jen výjimka. Bohužel nebyla. Postupem času mi došlo, že Rudolf hygienu moc neřeší. Když odchází ze záchodu, málokdy si umyje ruce. A i přes to, že cvičí a trénuje opravdu hodně, do sprchy si potom nezajde nikdy.

Musela jsem mu to říct 

I přes to všechno se mi líbil. Krásně se s ním povídalo a vždy jsme našli nějaké téma k hovoru. Jenom ta jeho hygiena byla otřesná. Rozhodla jsem se, že mu na rovinu řeknu, co mi vadí. Ráda bych s ním totiž zůstala. Proto jsem se jednou osmělila. „Nechtěl by ses po tréninku osprchovat? Je mi líto, že ti to říkám, ale docela smrdíš potem,“ nadhodila jsem. 

Myslela jsem si, že se rozzuří, ale on mi řekl, že se pokusí. A pak jsme se bavili o něčem jiném. Překvapilo mě, že to vzal tak pohodově. Myslela jsem si, že se naštve. Zítra se máme sejít znovu. Uvidím, jestli si moji prosbu vezme k srdci. 

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články