Vašek (25): Bratr mi řekl, že spal s mojí holkou. Myslel jsem, že blafuje, tak jsem mu požehnal

Vašek (25): Bratr mi řekl, že spal s mojí holkou. Myslel jsem, že blafuje, tak jsem mu požehnal

Vašek popíjel se svým bratrem Markem a řeč padla i na Vaškovu přítelkyni Anetu. Marek se přiznal, že se s ní vyspal, ale Vašek to bral jako vtip a dovolil mu v tom pokračovat. Bohužel to legrace nebyla.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 28. 02. 2021 18:00

Svého bratra Marka (27) jsem nikdy nebral jako soka. Jsme každý úplně jiný, já se víc podobám mámě, on zase tátovi. Nikdy jsme se díky tomu nemuseli prát o holky.

Básnil jsem o Anetě a on se připojil

Bydlíme jen kousek od sebe a dost často se navštěvujeme. Když u mě byl Marek naposledy, otevřeli jsme si dobré pití a bavili se. Do toho mi zavolala moje holka Aneta (23), která měla původně přijít, ale říkala, že se necítí dobře a zůstane doma. Bylo mi to trochu líto, ale je fakt, že kdyby dorazila, nemohli bychom se bavit o chlapských záležitostech.

Jak večer ubíhal a skoro celá flaška zmizela, začali jsme řešit ženské. Básnil jsem o Anetě, jak je úžasná a čeho všeho je v posteli schopná. Smáli jsme se u toho a Marek pokyvoval hlavou, že mi rozumí. „Je skvělá, lepší holku jsem neměl,“ prozradil jsem mu a on podotkl: „Já vím.“

„Hochu, ty nemáš tušení, jaká je,“ plácal jsem ho po rameni, ale on odvětil, že má. „Spali jsme spolu,“ vykoktal ze sebe. Dělal jsem si z toho legraci, myslel jsem, že je to naše klasická debata, kdy se vzájemně popichujeme. Ze srandy jsem se ho ptal, jaká byla. „Fakt skvělá, ale ty vole jsi můj brácha, už to neudělám,“ povídal Marek. Jak to dořekl, vyprskl jsem smíchy a pak jsem jim požehnal.

S Anetou jsem skončil, bráchovi možná odpustím

Myslel jsem, že blafuje. On nevěřil, že to myslím vážně, a já pořád opakoval, že když je to v rodině, tak je to v pohodě. Byli jsme oba napití, ale ne tak, abychom si to nepamatovali. Že mi vlastně řekl pravdu, jsem se dozvěděl až o pár dní později.

Měl jsem se potkat s Anetou, ale tvrdila mi, že zůstane doma a uvidíme se jindy. Nelenil jsem, nasedl do auta a jel za ní. Když jsem v ložnici načapal Marka, úplně se mi zastavilo srdce. Musel jsem se držet, abych je oba nepřizabil. Zatímco se brácha rychle oblékal, Aneta tu příšernou situaci lakonicky okomentovala: „Však jsi nám to dovolil! Marek říkal, že to je v pohodě!“

„Já jsem myslel, že si děláš srandu!“ řval jsem na bráchu a byl bych ho i uhodil, ale na poslední chvíli jsem se vzpamatoval a nechal je tam. S ní jsem skončil nadobro, ale bratr toho lituje a možná mu po čase odpustím.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články