Zora (35): Ze zoufalství jsem provedla šílenou věc, abych neztratila manžela. Poradila mi to kamarádka

Zora (35): Ze zoufalství jsem provedla šílenou věc, abych neztratila manžela. Poradila mi to kamarádka

Zora cítila, že manžel už o ni nemá zájem. Bála se, že ji opustí a svěřila se s tím své kamarádce. Ta jí poradila pár fíglů, které se zoufalá Zora rozhodla realizovat.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 25. 02. 2021 08:30

Po sedmi letech byl můj vztah se Zdeňkem na bodu mrazu, tedy z jeho strany. Já si chtěla povídat, měla jsem zájem o sex, o výlety, on ale postupně všechno bojkotoval, a nakonec mě odmítal i v posteli.

Úplně o mě ztratil zájem

Nemyslela jsem si, že by v tom byla jiná žena, Zdeněk není ten typ. „Prostě mě už nemiluje,“ sdělila jsem kamarádce a utírala si slzy. „Musíš v něm znovu probudit zájem,“ odpověděla mi. „Jenže jak? On nic nechce!“ odsekla jsem.

Ji napadlo, že když nemám co ztratit, můžu si dovolit trošku zariskovat. „Budeš předstírat, že o tebe má zájem někdo jiný,“ řekla.

Koupila jsem si kytici a poslala sms

Když jsem přišla domů a zahlédla manžela se standardní netečností ležet na pohovce, šla jsem do toho. Plán byl jasný. Kamarádka mi půjčila druhý telefon, já koupila sim kartu a šla do květinářství. „Kup si kytku aspoň za pět stovek,“ radila mi.

Byla jsem nervózní, že to Zdeněk prokoukne, ale držela jsem se plánu. „Děkuji ti za kytici,“ dala jsem mu pusu na tvář. On se zamračil a po dlouhé době byl duchem přítomen. „To není ode mě,“ reagoval přesně tak, jak jsme si myslely.

Hrála jsem překvapenou a šla ji dát do vázy, když vtom za mnou manžel přišel. „A od koho teda je?“ zajímal se. Řekla jsem, že  ji donesl kurýr do práce a že jsem si myslela, že mi ji poslal k svátku. Bylo vidět, že mu to vrtá hlavou.

Manžel se konečně probral z letargie

Později jsem šla s novým mobilem na záchod a poslala sama sobě smsku: „Doufám, že se ti kytka líbila, vybíral jsem ji sám. Všechno nejlepší.“ Telefon jsem vypla a vrátila se. Veškerá Zdeňkova apatie byla rázem pryč a on chtěl vědět, kdo mi píše. Ukázala jsem mu zprávu a společně jsme čekali na odpověď, která pochopitelně nepřišla.

Druhý den jsem řekla, že pořád nevím, kdo to je, ale že jsem na stole měla bonboniéru. „To už je vrchol!“ začal se rozčilovat manžel. Po takové době žárlivá reakce!

Další den ráno si mě mlčky prohlížel, jak se maluji. Ptal se, kdy přijdu a co budeme dělat večer. Konečně mi věnoval pozornost, ale já musela náš plán dotáhnout do konce.

Už nemá doma nudnou manželku

 „Neměla by ses chuť vidět?“ napsala jsem si večer a rychle to ukázala Zdeňkovi. Ten začal strašně žárlit. Teď se na mě dívá jinak. Už nevidí nudnou manželku, ale ženu, kterou chce jiný chlap. Ten večer jsme se milovali a světe div se, mám zpět svého manžela. Asi si potřeboval uvědomit, že mě nechce ztratit. Simku jsem si ale schovala, kdybych ji ještě někdy potřebovala.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články