Jana (32): Konečně jsem manželovi odpustila a dovolila jsem mu se mnou spát. Bohužel mě opět zklamal

Jana (32): Konečně jsem manželovi odpustila a dovolila jsem mu se mnou spát. Bohužel mě opět zklamal
Zdroj: Freepik.com

Jana má za sebou velice náročné období, které způsobil její manžel Honza. Ten si byl vědom, do jakých problémů rodinu zatáhl, ovšem nepočítal s tím, že s ním žena přestane spát. Když mu konečně odpustila, čekalo ji další zklamání.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 24. 02. 2021 18:00

Když k nám jednou dopoledne zavítal exekutor, považovala jsem to za hloupý vtip. Byla to ale krutá realita. Skutečně šel k nám. Do té doby jsem neměla tušení, že se něco děje.

Myslela jsem, že ty peníze vydělal

Myslela jsem, že se nám daří dobře. Manžel trávil celé dny v práci a zdálo se, že vydělává slušné peníze. Když jsme si něco chtěli koupit, koupili jsme si to. Bohužel se ukázalo, že nikoli z Honzova platu, nýbrž z půjček, které neplatil.

Vzhledem k tomu, že jsem byla na mateřské dovolené, šel celý můj rodičák na jídlo a potřeby pro miminko. Z toho, co mi dával manžel, jsem platila nájem a ostatní věci.

Brečel přede mnou jako malý kluk

Prozření přišlo ve chvíli, kdy jsem nevěřícně koukala, jak se po našem bytě prochází exekutor a všude nemilosrdně nalepuje štítky. Byla to asi nejhorší chvíle mého života. Honza se z toho ten večer zhroutil.

Brečel přede mnou jako malý kluk, že toho lituje, ale vlastně je rád, že už to nemusí skrývat, protože to prý bylo neúnosné. Ani se mu nedivím. Když mi ukázal všechny upomínky a předžalobní výzvy, které pečlivě schovával, pokoušel se o mě infarkt.

Nebudu popisovat, čím vším jsme si prošli. Náš život se od základu změnil, a to mělo samozřejmě dopad i na náš milostný život. Ovšem Honza tohle nedokázal pochopit, několikrát do týdne se ptal, když už spolu budeme spát.

Úplně mě přešla chuť s ním spát

Vysvětlovala jsem mu, že se mě hluboce dotklo, co nám provedl. „Nechci se s tebou rozvést, ale nejsem schopná s tebou nic mít, promiň,“ řekla jsem mu ve slabé chvilce. Jeho otázky na sex mě neskutečně vytáčely, později mi ho už bylo líto.

Znovu se mu plně otevřít jsem dokázala až téměř po dvou letech. Lehla jsem si do postele a on ze sebe vykoktal: „Co tu děláš? Vždycky chodíš spát až po půlnoci.“ Cítila jsem, že jsem připravena, a tak jsem mu řekla, že už mu sex dovolím. Byl nadšením bez sebe. Vmžiku byl ve mně a já jsem žasla, s jakou rychlostí byl připraven.

Bohužel po pár minutách své dílo dokonal, poplácal se po rameni a šel si zakouřit. Na mě dočista zapomněl. Po takové době sexuální abstinence ho vůbec nenapadlo, že bych si také zasloužila potěšení. Byla jsem z toho vcelku rozčarovaná, ale doufala jsem, že podruhé si vzpomene. Bohužel se mi nevěnoval ani podruhé a doteď se nic nezměnilo. Já ho nehodlám o nic prosit, jen mě mrzí, že mu to samotnému nedojde.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články