Vendula (27): Můj přítel je hrozný sobec. Když zjistil, že si chci nechat zmenšit prsa, dal mi nůž na krk

Vendula (27): Můj přítel je hrozný sobec. Když zjistil, že si chci nechat zmenšit prsa, dal mi nůž na krk
Zdroj: Unsplash

Vendula byla obdařena nebývale bujným poprsím. Kdysi to brala jako přednost, dnes kvůli tomu trpí. Rozhodla se, že si nechá prsa zmenšit. To se nelíbí jejímu partnerovi. Dokonce jí oznámil, že pokud to udělá, odejde od ní.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 22. 03. 2023 13:00

Můj problém se možná někomu bude zdát poněkud malicherný. Pro mě je to však zásadní věc. Mám příliš veliká prsa, která mě obtěžují. Po dlouhé úvaze jsem se rozhodla, že si je nechám zmenšit. Sotva jsem to oznámila doma, můj přítel Nikolas (29) mi řekl, že pokud je dám pryč, půjde také.

Mám veliká prsa

Když mi bylo deset let a začala mi růst prsa, nevěděla jsem, co se děje. Jejich velikost jsem pořádně ocenila až v pubertě. Už tehdy jsem vnímala, že mám prsa o dost větší než moje kamarádky. Hned jsem věděla, odkud vítr vane. Moje mamka má i dnes obrovská prsa. Tenkrát jsem to neshledávala jako problém.

Díky svému extra bujnému poprsí jsem byla hvězdou třídy. Kluci mi leželi u nohou a spolužačky si vycpávaly podprsenky, aby se mi alespoň trochu přiblížily. Dlouho jsem prsa brala jako přednost. Oblékala jsem se vyzývavě a chtěla je světu ukazovat. Díky nim jsem měla o dost jednoduší sbalit nějakého kluka.

Zde ale jejich výhody končí. Kolem dvaceti let jsem začala trpět bolestmi zad. Pro podprsenky jsem musela jezdit do speciálního krámu, protože moji velikost jsem v obyčejném obchodě nesehnala. Když jsem začala chodit s Nikolasem, byl z mých prsou v sedmém nebi.

Rozhodla jsem se jít na operaci

V posteli jim vždy věnoval speciální péči. Vím, že jsou pro něj velmi důležitá. Dalo by se říct, že svoje prsa trpím jenom kvůli němu. Poslední dva roky jsem si pohrávala s myšlenkou, že bych si je nechala zmenšit. Ty bolesti zad jsou tak nesnesitelné, že mi to za to nestojí. Před přítelem jsem zatím mlčela.

K tomu, že si je nechám zmenšit, jsem se definitivně rozhodla letos. Když mě chytla záda tak, že jsem se pomalu nemohla postavit ze židle, bylo jasno. Nikolasovi jsem to musela říct šetrně. Stejně to nepomohlo. Začal rozhazovat rukama a nadávat. „Nemůžeš si je nechat vzít. To prostě nejde," vyváděl.

„Jsou i moje. Musíme najít jiné řešení," panikařil. „Já už jsem se rozhodla. V dubnu nastupuji na kliniku, kde dojde ke zmenšení," reagovala jsem. A na to mi řekl něco, co jsem nečekala. „Pokud si je necháš vzít, nechám tě," pronesl vážně. A já zůstala stát jako opařená. „To nemůžeš myslet..." došla mi slova a naštvaně jsem odešla.

Přítel mě chce opustit

Když to za pár dní rozdýchal, pomalu s pláčem mi řekl, že moje prsa zbožňuje právě pro jejich velikost. „To mi prostě nemůžeš udělat," truchlil. Znovu jsem se mu snažila vysvětlit, že já kvůli nim trpím bolestmi a už to nehodlám snášet. Jeho ultimátum, že pokud si je nechám vzít, tak odejde, budu muset risknout.

On si to neuvědomuje, ale vlastně mi tím o sobě hodně řekl. V první řadě ukázal to, jaký je sobec a pokrytec. Jak jsem řekla, já už jsem se rozhodla. A pokud se naše láska změní jenom proto, že budu mít menší prsa, zjevně náš vztah není tak vážný, jak jsem si myslela...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články