Věrka (35): Manžel mě srovnává s mou matkou a neustále mě špehuje

Věrka (35): Manžel mě srovnává s mou matkou a neustále mě špehuje
Zdroj: Pixabay.com

Věra je vdaná a svého manžela Jirku i děti miluje. Jenže její manžel propadl chorobné žárlivosti a už se tím ani netají. Kontroluje ji na každém kroku a slídí jí v osobních věcech. Co se v tomto příběhu odehrává? To nám prozradila čtenářka Věra.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 01. 06. 2020 11:00

Jsem vdaná 12 let. Svého muže Jirku (38) jsem si brala mladá. Byli jsme hodně zamilovaní a brzy po svatbě se nám narodila dcera Hanička (11) a o rok později syn Tomáš (10). Nevyrůstala jsem v zrovna harmonickém prostředí, a proto se snažím svým dětem dávat všechno. Jirka je skvělý táta a manžel, ale poslední dobou se chová jako pominutý. Kontroluje mě na každém kroku a myslí si, že jsem mu nevěrná.

Máma nám zkazila dětství

Moji rodiče se rozvedli, když mi bylo sedm. Často se hádali, a to hlavně kvůli mojí mámě, která byla tátovi několikrát nevěrná. Z toho důvodu také požádal o rozvod. Tenkrát máma vystřídala několik chlapů a já s bráchou jsme si museli často zvykat na nové tatínky. Když mi bylo třináct, požádala jsem tátu, jestli bych nemohla žít s ním a povedlo se, a tak jsme vyrůstali s ním.

Manžel mě sleduje na každém kroku, je to k nevydržení

Ve dvaceti jsem se seznámila s Jirkou. Bláznivě jsme se do sebe zamilovali, vzali se a zplodili dvě děti. Vedli jsme spokojený život, až donedávna, kdy mě Jirka začal podezírat z nevěry. Byla jsem na procházce se psem a potkala kolegu, který seděl na lavičce a byl hodně na dně. Přisedla jsem si k němu a on se mi začal svěřovat. Měl trable se svojí ženou. Jenže v tu chvíli jel kolem můj manžel a doma mi udělal šílenou scénu. Že se scházím s cizím chlapem, a že jsem stejná jako moje matka. Přitom Frantu, mého kolegu, zná.

Od té doby mi volá do práce a sleduje mě na každém kroku. Dokonce jsem ho přistihla, jak se mi hrabe ve věcech. Neustále ho přesvědčuji, že bych mu nedokázala být nevěrná, že ho i děti miluji. Právě proto, co jsem si zažila v dětství, bych mu to v životě neudělala, ale on si jede svou. Několikrát vyrazil i za mnou do práce, aby mě zkontroloval. Jsem z toho zoufalá a nevím, jak mu vysvětlit, že o nikoho jiného nestojím. Snažím se s ním, o tom mluvit, ale mu to vlastně připadá v pořádku. Prý si tak chrání svou rodinu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články