Zuzana (33): Tak jako poslední chlap mě ještě nikdo neponížil. Proto jsem si dala zajímavé předsevzetí

Zuzana (33): Tak jako poslední chlap mě ještě nikdo neponížil. Proto jsem si dala zajímavé předsevzetí
Zdroj: Freepik

Zuzana už od puberty neměla o chlapy nouzi, a tak pořád s někým chodila. Šťastná ale nebyla. Po posledním rozchodu jí došla jedna zásadní věc - bez chlapa jí možná bude lépe. Proto si dala zajímavé předsevzetí.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 25. 02. 2022 07:00

Byla jsem v nějakém partnerském vztahu snad od patnácti let. Být single, to jsem si vůbec neuměla představit. Co bych dělala? S kým bych se stýkala a co by na to řekly kamarádky? Tyto otázky se mi honily hlavou už strašně dlouho.

Nikdy jsem nebyla single

Proto jsem šla ze vztahu do vztahu. Málokdy se stávalo, že bych byla bez přítele déle než měsíc. Za to, že jsem vždy přitahovala muže, vděčím především svému vzhledu. „Ty jsi ta nejkrásnější holka, se kterou jsem kdy chodil,“ slýchávala jsem od nich často. A já si to myslela taky, se mnou prostě vyhráli v loterii.

A tak jsem svého vzhledu využívala k tomu, abych si hledala stále nové a nové chlapy. Moje vztahy ale nikdy nebyly idylické. Miluji hádky a ty u nás byly na denním pořádku. To většina mužů dlouho nevydržela a konal se rozchod. Těch jsem prožila už desítky, ale nikdy mě žádný muž nepodvedl.

Konečně jsem otevřela oči

To až Dan (39), můj poslední partner. Přichystal mi tím nejhorší den mého života. Ač by se na první pohled mohlo zdát, že bych měla být na dně, tento zážitek mě posílil. S Danem jsem chodila půl roku, byl to fajn chlap, ale že bych ho milovala, to se říct nedalo.

On mě nemiloval určitě. Zjistila jsem to záhy, když jsem přišla dřív domů z práce a načapala ho v posteli s cizí ženskou. Byla jsem tím tak vyvedená z míry, že jsem jen zavřela dveře, neřekla ani slovo a odešla z bytu.

Dala jsem si předsevzetí

Moje kroky vedly rovnou do baru, kde jsem měla v plánu zahnat smutek alkoholem. Čím víc jsem pila, tím víc mi začala docházet jedna věc. Chlapy k životu nepotřebuji. Dan mě svojí zradou opravdu zranil, sice jsem ho nikdy neměla moc v lásce, ale tím, že mě podvedl, dostalo moje sebevědomí obrovskou ránu.

Ještě tu noc jsem si slíbila, že zůstanu nezadaná aspoň půl roku. Přestanu se soustředit na muže a začnu se věnovat sobě. Mohla bych se třeba víc zaměřit na kariéru nebo si najít nějaký nový koníček. Doufám, že mi toto předsevzetí nějakou dobu vydrží, moc bych si to přála.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články