Pětice zaměstnání, kterým se obloukem vyhněte! Tahle ani nezkoušejte

Některé práce nestojí za to.
Zdroj: Profimedia.cz
Ať už jste poslíček v hotelu nebo jiném zařízení, je to kříž.Práce sociální pracovnice musí být brána jako poslání, jinak se z ní zblázníte.Být exekutorem je složité. Čeká vás i administrativa.Strávit šestnáct hodin tím, že myjete záchody v obchodním centru není nic moc.+ 1 fotka+ 2 fotky

Jste pořád vyčerpaná a vaše práce vás nebaví? Nezoufejte. Na světe je spousta lidí, kteří jsou na tom daleko hůře. To, že vaše směna má dvanáct hodin, by je nezaskočilo ani náhodou. Jsou tací, kteří vstávají se slepicemi a chodí s nimi de facto i spát. Pokud jejich pracovní doba není tak dlouhá, je pro změnu velmi psychicky náročná. A která že povolání jsou nejhorší na světě?

Redaktor
Redaktor 31. 05. 2019 13:00

Myč záchodů

Strávit šestnáct hodin tím, že myjete záchody v obchodním centru není nic moc. Krev a výkaly se vám často dostanou za nehty a je vám vyloženě na zvracení. Gumové rukavice, které by měl kabinkový uklízeč dostat, jsou často nedostatkové zboží, a tak může dojít i k infekci. Téměř v každém dalším povolání si budete připadat jako v ráji.

Poslíček

Ať už jste poslíček v hotelu, nebo jiném zařízení, je to kříž. V těch nejluxusnějších hotelech sotva narazíte na hosty, co mají normální požadavky. A tak se stane, že budete muset uprostřed dne sehnat holohlavou prostitutku nebo vařeného žraloka, i když se právě nacházíte v rezortu ve Špindlu. Dýška se taky nemusíte dočkat. Někteří totiž vaše služby ani pořádně neocení, jelikož je to pro ně samozřejmé.

Sociální pracovnice

Práce sociální pracovnice musí být brána jako poslání, jinak se z ní zblázníte. Od případů dětí, které taháte od rodin, se dá jen těžko oprostit. Daná práce je tím pádem i velmi náročná na psychiku, proto se doporučuje spíše lidem, kteří si umí utvořit odstup. Křik a pláč dětské tváře přeci jen nevnáší do našeho života příliš klidu. Pokud se na to necítíte, raději to nedělejte.

Exekutor

Exekutor spravuje majetek cizím lidem v období trestního řízení. Samotnému mu ale určitě není příjemné, že musí sem tam vtrhnout na území někoho jiného a v krajním případě mu brát věci hlava nehlava, ještě když jsou u toho přítomny děti. Kromě toho, že přitom trpí vaše psychika, je pracovní doba mnohdy nekonečně dlouhá. Zabavením majetku to totiž nekončí a je nutné se věnovat i administrativní stránce věci, která je také jen na vás.

Revizor

Málokdo chce být revizorem, ale občas se jím někdo prostě stát musí, aby nás měl kdo kontrolovat v městské hromadné dopravě. Tlustý revizor se vidí málokdy. Důvod je prostý. Když někdo jede načerno, máte v popisu práce ho zkrátka dohonit na eskalátorech, a tak se může snadno stát, že budete jeden den běhat tam a zpátky jako blázen.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články