Držíte sexuální půst během menstruace? Ale proč?!

sex, kalhotky
Zdroj: archiv

Menstruace a sex. Jaká asociace se vám vybaví jako první? Tabu. Uhádli jsme? Nebylo to těžké. I ve třetím tisíciletí menstruaci vnímá řada žen jako něco, co po skončení přináší úlevu. Přitom jde v podstatě o očistu těla. A zbytečně negativně se stavíme i k milování během periody. Proč abstinovat, když můžeme naši pravidelnou dávku slasti dostat 5 příjemnými způsoby?

Jana Jánská
Jana Jánská 29. 08. 2017 19:23

1. Přesuňte se o kousek výš. K Venušině pahorku

Zapomeňte na tradiční vnímání sexu. Ten nejintenzivnější váš stejně nečeká uvnitř, ale vně. Klitoriální orgasmus zažívají ženy častěji než vaginální. A v období menstruace, kdy je tělo citlivější, očekávejte tsunami slasti.

2. Dejte si společnou sprchu

Bojíte-li se, že nebudete s tamponem v posteli při orálním sexu „v suchu“, vezměte partnera za ruku a pomilujte se ve sprše. Ocení to hlavně zastánci penetrativního, tedy vaginálního sexu. Díky odtékající vodě nebude po červené ani památky – a ženy se tak snáze uvolní než v posteli.

3. Omilostněte menstruační kalíšek

Ve jménu neomezených postelových radovánek. Podle serveru SheKnows umožňuje většina menstruačních kalíšků vaginální sex. Pokud by vám to z nějakého důvodu nešlo, pořád se můžete přesunout k ústní stimulaci bez sebemenších obav. Když je menstruační kalíšek správně zavedený, nepropustí ani kapku.

4. Zaexperimentujte si!

Když to nejde klasicky, musí to jít netradičně. Mnoho žen se během menstruace vyvaruje sexu z hygienických důvodů. Přitom existují cestičky, jak se pomilovat bez nepořádku kolem. Třeba s pomocí sexuálních hraček. Ženský cyklus je také skvělou příležitostí pro objevování sexuálních bodů u muže. Víte, kde hledat (a dráždit) bod P? A přivést tak muže k orgasmu? Pokud ne, je načase si trochu pogooglit….

5. Rozložte ručník. A přijměte své tělo se vším všudy

Pro někoho je sex v týdnu menstruace tabu. Důvody jsou zřejmé, zároveň ale není proč se stydět za své ženství. Navíc mnoho mužů je milování během periody otevřených (proč by si upírali slastiplnou příležitost, že?). Jen se ženy musí chopit iniciativy a nebát se takovou konverzaci načít – je to citlivé téma zejména pro ně.

V případě oboustranného souhlasu už jen stačí na postel (či jinam) rozložit velký tmavý ručník. A po milování ho vyprat. Jednoduché, že? Není čeho se bát.

Zdroj: SheKnows

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články