Claudia Schiffer a Margot Robbie jako Chanel dvojčata: Vintage růžové sako vynesla modelka o 27 let dřív než představitelka Barbie

Claudia Schiffer a Margot Robbie jako Chanel dvojčata: Vintage růžové sako vynesla modelka o 27 let dřív než představitelka Barbie
Zdroj: Profimedia, oficiální materiály prodejce/koláž LIfee
Herečka Margot Robbie žije svou rolí Barbie dál. Na letišti v Sydney se ukázala v perfektním business class look v podání vintage modelu z dílny Karla Lagerfelda pro módní dům Chanel z roku 1996.Stejný model značka představila prostřednictvím supermodelky Claudia Schiffer, která ji předvedla na přehlídkovém mole na jaře roku 1996. V pozadí autor kolekce, návrhář Karl Lagerfeld.Podobný vintage kousek byl donedávna k dostání na stránkách Vestiaire Collective
za více než tři tisíce dolarů. Jakmile se v něm Margot Robbie mihla ve filmu Barbie, rázem je fuč. Buklé sáčka najdete i v aktuálních módních nabídkách. (Guess, 2 190 Kč)+ 11 fotek+ 12 fotek

Je to jasné. Barbie létá v business class. A miluje Chanel. Alespoň její filmová představitelka Margot Robbie (33). Nedávno totiž na letišti v Sydney způsobila pořádný rozruch svým vintage outfitem právě z dílny této značky. A ne ledajakým. Takřka totožný model byl k vidění už v roce 1996 na další slavné blondýně - modelce Claudii Schiffer (52).

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 06. 08. 2023 09:00

Kalhotový outfit ve stylu business class, který tehdy kraloval novým trendům, pochází z dílny fenomenálního návrháře Karla Lagerfelda. Ten v té době úřadoval ve slavném pařížském módním domě Chanel coby šéfdesingér. Jeho model nyní obživl ve vintage stylu s Margot Robbie téměř do poslední nitky.

Supermodelka Claudia Schiffer oblékla před lety na molo stejné chino kalhoty i buklé sáčko ve sladce růžovém tónu s třpytivými detaily. Australská herečka jen dnes zvolila o dost titěrnější crop top, zkrátka novodobá Barbie jde s dobou. 

Žijeme v době zkracování

Také Claudia Schiffer by se ale v současnosti zapsala bez zaváhání. Ta model předvedla na přehlídkovém mole na jaře roku 1996. Bílé basic tričko tehdy modelce sahalo vysoko nad pupík. A vše korunovaly nude střevíčky s černou špičkou a páskem ve stylu Mary Jane, které patří k největším hitům také v současnosti. Margot je nahradila další aktuální módní perličkou - totožně vybarvenými střevíčky, jen s otevřenou patou, ovšemže taktéž z dílny Chanel.

Nezbytná zavazadla ve sladce růžové

Jako pravá Barbie ani Margot se na cestách neobejde bez řádné zásoby náhradních outfitů, a jak jinak než sbalených ve stylové cestovní sadě. Okrouhlý cabin bag suplující kufr na klobouky i kufr na kolečkách značky SteamLine ve stylu 50. let jako by z oka vypadly výbavě panenky od firmy Mattel a samozřejmě nemohly být jiné než sladce růžové.

Ovšem kromě roztomilé a stylové minikabelky do dlaně, ta si našla protipól ve špičkách slingback střevíčků a nesla jasné logo dvou C. Zdvojené C vynesla Margot také na zvoleném modelu pásku. Narozdíl od Claudie Schiffer, tady herečka sáhla po uhlazenější variantě, a doladila tak svůj perfektní elegantní vintage outfit do letecké business class k naprosto současné stylové dokonalosti.

Barbie je královnou tohoto léta. A nejen v kinech

Letní filmový trhák Barbie, ve kterém Margot Robbie ztvárnila hlavní představitelku, už několik týdnů válcuje žebříčky návštěvnosti. Herečka je tak v hledáčku fotografů takřka na každém kroku. A vypadá to, že se ve své poslední roli neuvěřitelně zabydlela. Skoro jako by hrála Barbie i dávno po skončení natáčení. Libuje si ve sladkých outfitech nejen na oficiálních doprovodných akcích a zdá se, jako by měla image milované panenky ještě na pár měsíců stvrzenu ve smlouvě.

"Barbie se neobléká na den, obléká se pro daný účel," vyjádřila se k panenčině a potažmo hereččině aktuálnímu stylu kostýmní návrhářka snímku Jacuqeline Durran pro magazín Vogue. Zjevně se stejným heslem nadšeně řídí i Margot Robbie.

Chcete si prohlédnout barbie look Margot Robbie i dobovou klasiku Claudie Schiffer? Nebo si vybrat podobný narůžovělý model sáčka? Nahlédněte do fotogalerie.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články